GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο έλεος διαρρηκτών γνωστό ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Διαρρήκτες εισέβαλαν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στο σπίτι γνωστών Ελλήνων ηθοποιών. Οι δράστες διέρρηξαν το σπίτι της Θάλει...

Διαρρήκτες εισέβαλαν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στο σπίτι γνωστών Ελλήνων ηθοποιών.

Οι δράστες διέρρηξαν το σπίτι της Θάλειας Ματίκα και του Τάσου Ιορδανίδη την ώρα που οι δύο ηθοποιοί και τα παιδιά τους απουσίαζαν. Η "λεία" τους ήταν διάφορα αντικείμενα και προσωπικά είδη, κυρίως συναισθηματικής αξίας για το ζευγάρι, το οποίο επιστρέφοντας στο σπίτι βίωσε τον απόλυτο τρόμο.

Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν αποκαρδιωτικό, αναποδογυρισμένα έπιπλα, πεταμένα αντικείμενα και ρούχα και ανοιχτά συρτάρια. Παρά το αρχικό σοκ, ο Τάσος Ιορδανίδης κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Αμέσως έφτασαν περιπολικά μαζί με άνδρες της Σήμανσης, που έψαξαν εξονυχιστικά τους χώρους του σπιτιού για τυχόν αποτυπώματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, μιλώντας στην Espresso, ανέφερε ότι φοβήθηκαν πολύ για τα παιδιά τους και ευχαρίστησαν την καλή τους τύχη που γλίτωσαν τα χειρότερα.

Την αποκάλυψη για τη διάρρηξη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. "Άγριο το συναίσθημα. Μπαίνεις στον χώρο σου, τον βεβηλωμένο χώρο σου και ευχαριστείς την τύχη για την αποφυγή των χειρότερων. Συναισθηματικής φύσης, κατά κύριο λόγο, οι απώλειες. Εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι να είναι ακίνδυνοι. Αν η ζωή τούς έχει οδηγήσει σε αυτού του τύπου τον αγώνα επιβίωσης, ελπίζω η χθεσινή, προσωπική, οικογενειακή δοκιμασία να έχει προσφέρει σε κάποιο σπίτι που το έχει ανάγκη ένα παραπάνω πιάτο φαγητό".

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση