GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ντάνος αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής του

Συστηματικά γυμνάζεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Γι' αυτό, και καταφέρνει να διατηρεί το σώμα του σε άψογη φόρμα. Ο "Ντάνος...

Συστηματικά γυμνάζεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Γι' αυτό, και καταφέρνει να διατηρεί το σώμα του σε άψογη φόρμα.

Ο "Ντάνος" μιλώντας στο περιοδικό People είπε ότι "όσο φορτωμένο πρόγραμμα και να έχεις, η προπόνηση πάντα σε ξεκουράζει".

Η προπόνησή του είναι απαιτητική και μπορεί να γίνει είτε σε κλειστό χώρο είτε στην ύπαιθρο. Συνήθως εναλλάσσει: α) προπόνηση τύπου Καλλισθένης (με δίζυγο, μονόζυγο, αναρρίχηση) με β) τρέξιμο στη φύση, ελεύθερη διαδρομή που συνδυάζει με παρκούρ (ανεβαίνει σε παγκάκια, κάνει άλματα κ.λπ.), αλλά και γ) προπόνηση με ασκήσεις ενδυνάμωσης, κυρίως με το βάρος του σώματος, στις οποίες προσθέτει δυσκολία με λάστιχα. Μόνο μία φορά την εβδομάδα κάνει προπόνηση τύπου Ηρακλή με ελεύθερα βάρη γυμνάζοντας όλες τις μυϊκές ομάδες – και τότε σηκώνει περισσότερα κιλά.

Όσο για τη διατροφή που ακολουθεί είπε ότι ξεκινά πάντα τη μέρα του με ένα καλό πρωινό, «συνήθως βρώμη σε ζεστό νερό, με σταφίδες, μέλι και κανέλα. Κάποιες φορές προσθέτω κράνμπερι ή λίγο φρεσκοκομμένο μήλο».

Όπως εξηγεί, θέλει να χάσει 2-3 κιλά, έτσι τα περισσότερα γεύματά του είναι στον ατμό, προσθέτοντας μόνο λίγο φρέσκο ελαιόλαδο. Συνήθως επιλέγει κοτόπουλο ή ψάρι και λαχανικά στον ατμό, καθώς σπάνια τρώει χοιρινό ή μοσχάρι.

Επίσης αποφεύγει τα ζυμαρικά, ενώ αντίθετα προτιμά το ρύζι 1-2 φορές την εβδομάδα. Στη διατροφή του πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν και τα όσπρια, όπως φακές ή ρεβίθια, συνήθως σε σαλάτες. «Το βράδυ προτιμώ συνήθως μια σαλάτα, στην οποία θα βάλω φρέσκα λαχανικά, αβοκάντο και ανάλατους ξηρούς καρπούς» λέει νικητής του περυσινού Survivor.

Καθώς για πολλές ώρες την ημέρα είναι στο δρόμο, φροντίζει να έχει μαζί του τα γεύματα που τα έχει ετοιμάσει από την προηγούμενη μέρα, ενώ στη διατροφή του έχει καθημερινά και πολλά φρούτα, τα οποία αποτελούν τα σνακ του». Μπορεί να βγει και από το πρόγραμμά του, π.χ., να φάει πίτσα, αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι η καθημερινή του διατροφή.

Πηγή: People, gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση