GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιχμές από τους δικαστές του ΣτΕ κατά του Σακελλαρίου

Σαφείς αιχμές κατά του παραιτηθέντος προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νίκου Σακελλαρίου, αφήνει με ανακοίνωσή της η Ένωση ...

Σαφείς αιχμές κατά του παραιτηθέντος προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νίκου Σακελλαρίου, αφήνει με ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, συνεπές στις πάγιες θέσεις του, καταδικάζει κάθε απόπειρα επηρεασμού των δικαστών του και δη σε εκκρεμείς υποθέσεις, ακόμα και αν προέρχεται από τον Πρόεδρό του" αναφέρουν οι δικαστές στην ανακοίνωσή της, ασκώντας εμμέσως πλην σαφώς κριτική στον μέχρι χθες προϊστάμενό τους στο ΣτΕ.

"Οι δικαστικοί λειτουργοί του Συμβουλίου της Επικρατείας παραμένουν ενωμένοι και προσηλωμένοι στο έργο της απονομής της δικαιοσύνης, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις των καιρών με ανεξάρτητο φρόνημα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα το Σύνταγμα και το νόμο. Δεν παραιτούνται, δεν φυγομαχούν" τονίζει η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση