GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΕ ΑΕΚ: Οι εξετάσεις που θα δώσουμε θα είναι πάλι απόλυτα πετυχημένες

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φίλους της ομάδας να σταθούν στο ύψος τους όπως έκαναν όλη τη χρονιά και να στηρίξουν την ομάδα στον τελικό Κ...

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φίλους της ομάδας να σταθούν στο ύψος τους όπως έκαναν όλη τη χρονιά και να στηρίξουν την ομάδα στον τελικό Κυπέλλου μόνο με τη φωνή τους.

Η ανακοίνωση:

Ενισχύουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας και την σπρώχνουμε στην κατάκτηση του νταμπλ! Ούτε καπνογόνα, ούτε κροτίδες, ούτε βεγγαλικά! Η φωνή μας είναι αρκετή!

Αγνοούμε παντελώς τυχόν προκλήσεις, προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, προστατεύουμε την ομάδα μας!

Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη πήραμε συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας, το ίδιο πρέπει να γίνει και σε αυτόν τον τελικό! Αλλωστε δεν είναι ο μοναδικός που δώσαμε σε αυτή τη χρονιά!

Δεν προκαλέσαμε, δεν ασχοληθήκαμε με κανέναν αντίπαλο παρά μόνο με την ομάδα μας! Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα!

Διαφημίζουμε με τη στάση μας το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την ΑΕΚ σε ολόκληρη την Ευρώπη! Είναι η μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε απαντήσεις σε όλους!

Διαψεύδουμε όσους περιμένουν στη γωνία για να μας δυσφημήσουν! Οι εξετάσεις, που θα δώσουμε, θα είναι και αυτή τη φορά απόλυτα επιτυχημένες!

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση