GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος - Στο στόχαστρο της ιταλικής δικαιοσύνης παίκτες της Νάπολι για σχέσεις με την μαφία

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Νάπολι, Πέπε Ρέινα, και δύο πρώην παίκτες του συλλόγου, ο Πάολο Καναβάρο και ο Σαλβατόρε Αρόνιτσα, κλ...

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Νάπολι, Πέπε Ρέινα, και δύο πρώην παίκτες του συλλόγου, ο Πάολο Καναβάρο και ο Σαλβατόρε Αρόνιτσα, κλήθηκαν ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, όπου θα καταθέσουν για την πιθανολογούμενη σχέση τους με ανθρώπους που σχετίζονται με τη μαφία, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Μετά από έρευνα της υπηρεσίας κατά της μαφίας στη Νάπολι, ο υπεύθυνος της πειθαρχικής επιτροπής της ιταλικής ομοσπονδίας, Τζιουζέπε Πεκοράρο, παρέπεμψε τους τρεις παίκτες για εξέταση, σε ημερομηνία που θα καθοριστεί αργότερα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές παραπέμπονται να καταθέσουν σχετικά με τις «ανάρμοστες σχέσεις» που διατηρούσαν με τα αδέλφια Εσπόζιτο, πρόσωπα τα οποία συνδέονται με την Καμόρα, την εγκληματική ναπολιτάνικη οργάνωση.

Ο Ρέινα, παγκόσμιος πρωταθλητής το 2010 με την Ισπανία, ο οποίος είναι σε διαδικασία αποχώρησης από τη Νάπολι και μετακίνησής του στη Μίλαν, πραγματοποίησε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι σε βίλα της πόλης που ανήκει στους Γκαμπριέλ, Φραντσέσκο και Τζιουζέπε Εσπόζιτο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Gazzetta Dello Sport".

Επίσης ο Ρέινα, αλλά και ο Πάολο Καναβάρο, αδελφός του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2006, Φάμπιο Καναβάρο, κατηγορούνται για διάθεση δωρεάν εισιτηρίων σε δύο από τα αδέλφια Εσπόζιτο, κάτι που θεωρείται ως κίνηση με ανταλλάγματα και εκδήλωση φιλικών προθέσεων. Για το θέμα αυτό κλήθηκαν για κατάθεση και διοικητικοί υπάλληλοι της Νάπολι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση