GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν: Απειλή για την Ανατολική Μεσόγειο οι «μονομερείς ενέργειες» της Κύπρου

Η περιοχή της ανατολικής Μεσογείου θα αντιμετωπίσει διαρκή απειλή, αν η Κύπρος συνεχίσει εκεί τις μονομερείς επιχειρήσεις, δήλωσε ...

Η περιοχή της ανατολικής Μεσογείου θα αντιμετωπίσει διαρκή απειλή, αν η Κύπρος συνεχίσει εκεί τις μονομερείς επιχειρήσεις, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ερντογάν, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Βρετανία, διατύπωσε το σχόλιο αυτό σε ομιλία του στη δεξαμενή σκέψης Τσάταμ Χάουζ στο Λονδίνο.

Ο σουλτάνος δήλωσε, εξάλλου, πως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχασαν το δικαίωμα να διαδραματίζουν ρόλο ως μεσολαβητές στη Μέση Ανατολή με την απόφασή τους να μεταφέρουν την πρεσβεία τους στο Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ.

«Οι ΗΠΑ έχουν επιλέξει να είναι μέρος του προβλήματος παρά η λύση με το τελευταίο βήμα τους και έχουν χάσει τον μεσολαβητικό ρόλο τους στην ειρηνευτική διαδικασία», ανέφερε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση