GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Ζητώ εκλογές τώρα γιατί η κυβέρνηση αποδεικνύεται ανίκανη και επικίνδυνη - ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση...

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία, που πραγματοποιείται έπειτα από δικό της αίτημα.
Δεν άκουσα να πείτε μία λέξη για όσα πρόκειται να γίνουν σε αυτό τον τόπο. Υλοποιείτε όλα αυτά τα χρόνια συντηρητικές πολιτικές. Το πολιτικό σας αφήγημα στέρεψε. Η ελπίδα δεν ήρθε ποτέ, είπε η κ. Γεννηματά, τονίζοντας ότι η περίφημη καθαρή έξοδος είναι ένα τέταρτο μνημόνιο.
Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής επανέλαβε το αίτημά της για εκλογές, γιατί –όπως είπε- το επόμενο διάστημα θα έρθουν αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του τόπου. «Ζητώ εκλογές τώρα για να μην καταστεί το αδιέξοδο μη αναστρέψιμο... Ζητώ εκλογές τώρα και να είστε βέβαιοι ότι όσο κι αν τις εξορκίζετε τελικά δεν θα τις αποφύγετε. Βρισκόμαστε σε μια στιγμή που πρέπει να προτάξουμε το εθνικό συμφέρον. Είμαστε παρόντες, να βάλουμε ξανά την πολιτική μας σφραγίδα για μια καλύτερη επόμενη μέρα» ανέφερε.
Ζητώ εκλογές γιατί η κυβέρνησή σας αποδεικνύεται ανίκανη και επικίνδυνη. Κατηγορώ την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γιατί έπληξαν τα λαϊκά συμφέροντα στο όνομα της προάσπισής τους, ανέφερε κ. Γεννηματά.
Από τα 88 προαπαιτούμενα μόνο ένα μικρό μέρος έχει υλοποιηθεί, συνέχισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και διερωτήθηκε: «Μήπως σχεδιάζετε να μεταφέρετε ένα μεγάλο μέρος τους μετά τη λήξη του προγράμματος, πεσκέσι στην επόμενη κυβέρνηση;».
Παράλληλα, η κ. Γεννηματά δήλωσε προβληματισμένη με τη στάση της ΝΔ. Παρακολουθεί την κυβέρνηση να διαπραγματεύεται και δίνει ραντεβού τον Σεπτέμβριο. Αφήνετε, κύριοι της ΝΔ, τον κ.Τσίπρα να καθορίσει εν λευκώ τις εξελίξεις, είπε απευθυνόμενη στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Το βάρος της διαπραγμάτευσης πρέπει να πέσει στον ESM. Πρέπει άμεσα να διεκδικήσουμε τα κέρδη που έχουν αποκομίσει η διεθνείς τράπεζες. Πρέπει να ξεκαθαρίσει επιτέλους ο ρόλος του ΔΝΤ, τόνισε και υπογράμμισε ότι η σωστή έξοδος από τα μνημόνια απαιτεί ένα δεσμευτικό πλαίσιο συναίνεσης για τα επόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση