GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δεν μπορούσα να ελέγξω τη νταλίκα" λέει ο οδηγός που έσπειρε τον θάνατο στον Κηφισό - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πέτρος Μαντούβαλος, δικηγόρος του 64χρονου οδηγού που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Κηφισού τα ξημερώματα της Τετά...

Ο Πέτρος Μαντούβαλος, δικηγόρος του 64χρονου οδηγού που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Κηφισού τα ξημερώματα της Τετάρτης μίλησε στην εκπομπή του Ε «Tatiana Live». Μεταξύ άλλων ο κ. Μαντούβαλος τόνισε πως ο οδηγός της νταλίκας είπε ότι δεν μπορούσε να ελέγξει την ταχύτητα της μοιραίας νταλίκας. Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι δεν έχει διαπιστωθεί ποσόστωση οινοπνεύματος στο αίμα του, άρα έχει οινόπνευμα στο αίμα του που είναι πάνω από το προβλεπόμενο όριο.

Τέλος υποστήριξε ότι η νταλίκα δεν κινούταν με υπερβολική ταχύτητα, αλλά με μέση προς μικρή.

Η αδερφή του οδηγού της νταλίκας μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι ο 64χρονος άνδρας από μικρός ζούσε μέσα στις νταλίκες, ενώ δεν είχε εμπλακεί ποτέ σε άλλο τροχαίο.

Την ίδια ώρα η αστυνομία εξετάζει μια τροχονομική παράβαση του οδηγού καθώς εξακριβώθηκε πως ο αριθμός πλασίου της νταλίκας δεν είναι ίδιος με αυτόν που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας.

Δείτε το βίντεο του Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση