GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησε η συνάντηση Κοτζιά-Ντιμιτρόφ στη Νέα Υόρκη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προγραμματισμένη συνάντηση του Νίκου Κοτζιά με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ στη Νέα Υόρκη, υπ...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προγραμματισμένη συνάντηση του Νίκου Κοτζιά με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ στη Νέα Υόρκη, υπό την παρουσία του ειδικού διαμεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών.

Οι δύο πλευρές, Αθήνα και Σκόπια, ξαναπιάνουν σήμερα το νήμα της διαπραγμάτευσης, ενώ παράλληλα με τους υπουργούς Εξωτερικών, θα συνεδριάσουν και οι τεχνικές ομάδες, όπως είχε συμβεί κατά τις πρόσφατες συναντήσεις Κοτζιά-Ντιμιτρόφ σε Βιέννη και Σούνιο.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση, που έκανε ο Έλληνας υπουργός στους δημοσιογράφους, η Ελλάδα θα προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου επιθυμώντας έμπρακτα την επίτευξη λύσης. Αναμένοντας την εξέλιξη των σημερινών συνομιλιών, ο κ. Κοτζιάς είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι διαπραγματεύσεις να διαρκέσουν μόνο μια μέρα και όχι δύο όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση