GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτιά και λάβρα ο Ομέρ Τσελίκ: Ντροπιαστική η απόφαση από την Ελλάδα για το άσυλο

Σκληρή κριτική απέναντι στην Ελλάδα άσκησε ο Τούρκος υπουργός για την Ε.Ε., Ομέρ Τσελίκ, μέσω twitter μετά την απόφαση για τη χορή...

Σκληρή κριτική απέναντι στην Ελλάδα άσκησε ο Τούρκος υπουργός για την Ε.Ε., Ομέρ Τσελίκ, μέσω twitter μετά την απόφαση για τη χορήγηση ασύλου σε έναν από τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα πριν από δύο χρόνια.

Ο Ομέρ Τσελίκ χαρακτήρισε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ‘όνειδος’ για μία χώρα σαν την Ελλάδα, ενώ χαρακτήρισε ‘επικίνδυνη’ την αντίληψη που διακατέχει την ελληνική δικαιοσύνη.

«Το Συμβούλιο της Επικρατείας της Ελλάδας αποφάσισε να χορηγήσει άσυλο σε συνωμότες πραξικοπηματίες τρομοκράτες που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά την 15η Ιουλίου. Η πιο ντροπιαστική απόφαση που μπορεί να πάρει μία χώρα.

Το νομικό σύστημα της Ελλάδας, η οποία είναι μέλος της Ε.Ε., αποφάσισε να παράσχει προστασία στους τρομοκράτες που προέβησαν σε απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον της Τουρκικής δημοκρατίας.

Και ακόμη πιο λυπηρό είναι που αυτή η παράνομη νομική αντίληψη, η οποία προστατεύει τρομοκράτες που δρουν ενάντια στη δημοκρατία, να έχει φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο επικίνδυνο. Αναμφίβολα, αυτή η αντίληψη ευθυγραμμίζεται με τους εχθρούς της Τουρκίας και τάσσεται κατά της Τουρκίας».

ΠΗΓΗ: Sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση