GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο πλευρό του ο (ακροδεξιός) Κ. Πλεύρης! «Συμφωνώ με ό,τι κάνει ο Ρουβίκωνας...»

«Εγώ συμφωνώ με ό,τι κάνει ο Ρουβίκωνας»   δήλωσε  σε τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι ΑΡΤ ο γνωστός για τις ακροδεξιές απόψεις του Κωνσταν...

«Εγώ συμφωνώ με ό,τι κάνει ο Ρουβίκωνας»  δήλωσε  σε τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι ΑΡΤ ο γνωστός για τις ακροδεξιές απόψεις του Κωνσταντίνος Πλεύρης.
Ο δικηγόρος συνεχάρη τον Ρουβίκωνα για την πρόσφατη έφοδο στο Συμβούλιο της Επικρατείας, επικρότησε τον βανδαλισμό συμβολαιογραφικού γραφείου, ενώ δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι όταν τα μέλη της οργάνωσης είχαν εισέλθει στον προαύλιο χώρο της Βουλής έπρεπε να είχαν… προχωρήσει, μπουκάροντας μέσα στο κτίριο.
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δήλωσε παράλληλα ότι συμφωνεί με όλες τις ενέργειες του Ρουβίκωνα, λέγοντας ότι η εν λόγω ομάδα «χτυπάει εμπόρους ναρκωτικών στα Εξάρχεια».

Ο κ. Πλεύρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Εκρηκτικό Δελτίο» του καναλιού ΑΡΤ, στο οποίο τοποθετήθηκε για την  συλλογικότητα Ρουβίκωνας, προκαλώντας αμηχανία στους καλεσμένους και τους δημοσιογράφους.
Και αυτό γιατί ανέφερε ότι «εγώ συμφωνώ με το Ρουβίκωνα»! Και συγκεκριμένα είπε: «Εγώ συμφωνώ με ό,τι κάνει ο Ρουβίκωνας, διότι όταν πάει και χτυπάει εμπόρους ναρκωτικών, εγώ δεν μπορώ να διαφωνήσω». Όταν η δημοσιογράφος αναρωτήθηκε αν έχει δει να χτυπούν εμπόρους ναρκωτικών, εκείνος απάντησε: «Βεβαίως, ναι στα Εξάρχεια και τους απαγορεύουν να πηγαίνουν εκεί και οι αντιεξουσιαστές».

Ωστόσο ανέφερε και σε ποια σημεία διαφωνεί με τον Ρουβίκωνα: «Ο Ρουβίκωνας είναι ένα ιταλικό, ένα ρωμαϊκό όνομα, ο ποταμός δεν έχει σχέση με μας, ας λεγόταν Ηρακλής που έχει και ρόπαλο. Το άλλο με το οποίο διαφωνώ είναι η παρέμβαση στη Βουλή. Πήγανε στη Βουλή, μπήκανε στο προαύλιο. Ποιο προαύλιο, μπες μέσα, μέσα μπες».
Για την επίθεση στο ΣτΕ ανέφερε: «Εύγε τους, αφού τα βρίσκουν και τα κάνουν εύγε. Επί χούντας έβγαζε ομόφωνες αποφάσεις ότι είναι νόμιμο το καθεστώς και στην κατοχή ο Παπανδρέου κατηγόρησε το ΣτΕ ότι είχε πάει με τους Γερμανούς».
Για τις επιθέσεις στα συμβολαιογραφεία ανέφερε με νόημα ότι «προκειμένου να μην πάρουν τα σπίτια φτωχών ανθρώπων πρέπει να γίνει ό,τι είναι δυνατόν. Η θυσία του υπερτέρου αγαθού έναντι του κατωτέρου».

Παρακολουθήστε το απόσπασμα μετά το 08:00 λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση