GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πατέρας της γυναίκας που καταδιώχθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της: Ήταν σχεδιασμένη δολοφονική πράξη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατέρας της 30χρονης γυναίκας που καταδιώχθηκε και τραυματίστηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κόρινθο περιέγραψε τη σχέσ...

Ο πατέρας της 30χρονης γυναίκας που καταδιώχθηκε και τραυματίστηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κόρινθο περιέγραψε τη σχέση της κόρης του με τον 40χρονο άνδρα, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο πατέρας της 30χρονης, κ. Αναστάσιος Στέφης, είπε ότι η κόρη του είχε παντρευτεί τον 40χρονο το 2005 και ότι το 2011 ξεκίνησαν τα προβλήματα.

"Αρχικά φραστικά, μετά σωματικές επιθέσεις", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Στέφης και σημείωσε ότι λόγω των τραυμάτων της είχαν μεταφερθεί και στο νοσοκομείο.

"Δεν ήταν το πρώτο περιστατικό", δήλωσε ο πατέρας της που έκανε λόγο για "σχεδιασμένη δολοφονική πράξη, που όμως δεν πήγε όπως περίμενε" και πρόσθεσε ότι ήταν η μέρα που ο 40χρονος έπαιρνε τα παιδιά, πήγε τα άφησε στη μητέρα του και επέστρεψε στην εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία όπως περιγράφει ο πατέρας της, είχε πάει να κάνει αίτηση για δουλειά.

"Ένιωθε ότι αν την έπιανε, θα την έπνιγε, όπως είχε γλιτώσει άλλες φορές", πρόσθεσε και σημείωσε ότι λίγο προτού η κόρη του μπει στα Εξαμίλια δέχθηκε το τελικό χτύπημα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση