GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ροναλντίνιο έκανε πρόταση γάμου και στις δύο συντρόφους του - Ζουν μαζί στην έπαυλη του ποδοσφαιριστή - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ροναλντίνιο πρόκειται σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα να παντρευτεί και τις δύο συντρόφους του. ...

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ροναλντίνιο πρόκειται σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα να παντρευτεί και τις δύο συντρόφους του.

Ο 38χρονος μένει μαζί με τις δύο αρραβωνιαστικές του, την Priscilla Coelho και την Beatriz Souza στην έπαυλή του, που κοστίζει περίπου 5 εκατομμύρια. Ο Ροναλντίνιο σκοπεύει να κάνει το επόμενο βήμα στις σχέσεις του, αποκαθιστώντας και τις δύο γυναίκες. Ο γάμος των τριών τους θα γίνει τον Αύγουστο.

Ο γάμος με τις δύο συντρόφους του θα γίνει σε μια ιδιωτική τελετή στην έπαυλη.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα ξεκίνησε τη σχέση του με την Beatriz το 2016, αλλά δεν συνέχισε ταυτόχρονα και τη σχέση του με την Priscilla, με την οποία άρχισε να βγαίνει πριν από χρόνια. Και οι δύο γυναίκες λαμβάνουν μηνιαίο "επίδομα" περίπου 1600 ευρώ τον μήνα για να τα ξοδεύουν όπως θέλουν.

Δείτε το σπίτι του γνωστού ποδοσφαιριστή:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση