GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη - Εντοπίστηκαν χειροβομβίδες σε διαμέρισμα - ΦΩΤΟ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και του Στρατού, βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς...

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και του Στρατού, βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς βρέθηκαν χειροβομβίδες σε διαμέρισμα.

Συγκεκριμένα πριν από λίγα λεπτά αποκλείστηκε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Στεφάνου Τάττη και Νικολάου Κουκουφλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thesstoday.gr, άνδρας πήγε να καθαρίσει το διαμέρισμα του αδερφού του, που έχει πεθάνει. Ενώ έκανε εργασίες βρήκε τυχαία 4-5 χειροβομβίδες. Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ, της Άμεσης Δράστης και πυροτεχνουργοί του Στρατού, οι οποίοι και θα παραλάβουν τις χειροβομβίδες.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, ο αποθανών δεν ήταν απόστρατος στρατιωτικός και εκτιμάται ότι τις είχε κρατήσει ως ενθύμιο από κάποια στρατιωτική άσκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση