GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δένει» και τους επόμενους η ΑΕΚ

«Όποιον θέλουμε τον κρατάμε στην ΑΕΚ». Αυτή ήταν η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, με την οποία...

«Όποιον θέλουμε τον κρατάμε στην ΑΕΚ». Αυτή ήταν η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, με την οποία ξεκαθάρισε τις προθέσεις του μετά τη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό.

Χθες έγινε γνωστό πως η «Ένωση» ενημέρωσε την Λας Πάλμας πως θα ενεργοποιήσει την οψιόν για την αγορά του Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Σειρά έχουν οι επόμενοι στον «Δικέφαλο». Πρόκειται για τους Παναγιώτη Κονέ, Βασίλη Μπάρκα, Όγκνιεν Βράνιες και Αντρέ Σιμόες, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να ετοιμάζονται να κινηθούν μεθοδικά για να προχωρήσουν επιτυχώς όλα τα ζητήματα.

Στην υπόθεση του Κονέ, πρώτα, πρέπει να ξεκαθαρίσει αν θα καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την Ουντινέζε, η οποία δεν συμπεριλαμβάνει τον διεθνή άσο στα πλάνα της για την επόμενη σεζόν ούτε εκείνος θέλει να παραμείνει στην Ιταλία.

Όσον αφορά τον Μπάρκα, πρόκειται για τον τερματοφύλακα που σκοπεύει να βασιστεί πάνω του την επόμενη χρονιά η ΑΕΚ και για αυτό επιθυμεί να τελειώσει άμεσα τις συζητήσεις για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Σιμόες και Βράνιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση