GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς έφτασε η αστυνομία στη σύλληψη των δύο κακοποιών που είχαν αποδράσει στον Πειραιά - ΒΙΝΤΕΟ

Χειροπέδες στους δύο ισοβίτες που απέδρασαν το απόγευμα της Τετάρτης κατά τη διάρκεια μεταγωγής τους από το λιμάνι του Πειραιά, πέρασαν ο...

Χειροπέδες στους δύο ισοβίτες που απέδρασαν το απόγευμα της Τετάρτης κατά τη διάρκεια μεταγωγής τους από το λιμάνι του Πειραιά, πέρασαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι με άκρα μυστικότητα εισέβαλαν χθες το βράδυ σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν.
Οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων της Αστυνομίας, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν το διαμέρισμα στο οποίο κρύβονταν οι κακοποιοί και εισέβαλαν σε αυτό, αιφνιδιάζοντας τους.
Οι δύο κακοποιοί, είχαν στην κατοχή τους ένα περίστροφο, αλλά δεν πρόλαβαν να το χρησιμοποιήσουν. Οι αστυνομικοί τους "έπιασαν στον ύπνο", πριν βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους να φύγουν στην Αλβανία.
Μάλιστα, ο ένας από τους επικίνδυνους δραπέτες προσπάθησε να διαφύγει από το παράθυρο, αλλά τον ακινητοποίησε αστυνομικός των ΕΚΑΜ.
Πριν από λίγη ώρα, οι δύο συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα συνοδεία των ανδρών της ΟΠΚΕ και αναμένεται να τους ασκηθεί η προβλεπόμενη ποινική δίωξη σε ό,τι αφορά το ζήτημα της απόδρασης.
Και οι δύο θα επιστρέψουν στις φυλακές, ενώ μαζί τους οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα κι άλλο ένα άτομο.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση