GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΕΚ σε Γιόχανσον: Εδώ θα υπάρχει πάντα μια οικογένεια για σένα

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, συνόδευσε τον Γιάκομπ Γιόχανσον στο αεροδρόμιο και τον ευχαρ...

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, συνόδευσε τον Γιάκομπ Γιόχανσον στο αεροδρόμιο και τον ευχαρίστησε για όσα προσέφερε στην ομάδα.

Ο Σουηδός μέσος έκλεισε σήμερα οριστικά μια θητεία 3,5 ετών στην ΑΕΚ, καθώς βρέθηκε στα Σπάτα για να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχωρήσει για την πατρίδα του. Στο αεροδρόμιο τον συνόδευσε ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο κλαμπ.

«Σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα. Στην ΑΕΚ να γνωρίζεις ότι θα έχεις μόνο φίλους. Εκ μέρους όλης της ομάδας σου εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα σου και να επιστρέψεις γερός και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Να ξέρεις ότι εδώ στην Ελλάδα θα υπάρχει πάντα μια οικογένεια για σένα», του τόνισε.

Από την πλευρά του ο Γιόχανσον τόνισε ότι θα έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από την ΑΕΚ, ενώ επεσήμανε ότι εκτιμά ιδιαίτερα την κίνηση που έκανε η ΠΑΕ να του καταθέσει νέα προσφορά, παρότι ακόμη είναι σε φάση αποθεραπείας από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Πηγή: filathlos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση