GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΓΗΚΑΝ "μαχαίρια" στη ΔΗΣΥ! Κόντρα Βενιζέλου - Κωνσταντινόπουλου για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια...

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο με αφορμή τη στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην ψήφι...

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο με αφορμή τη στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια.
Συγκεκριμένα ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με ανάρτησή του στο Twitter, σχολιάζει την επιλογή του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου να ταχθεί υπέρ της αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια.
«Τώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή, περιμένω «ύμνους» των Συριζαίων! Το χειρότερο όμως είναι Κυριακή να «χτίζεις» στην Καθημερινή και Πέμπτη να «γκρεμίζεις»στη Βουλή! Η επιστημονική σου άποψη να αναιρεί την πολιτική σου θέση!» αναφέρει ο βουλευτής της ΔΗΣΥ.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση του κ. Κωνσταντινόπουλου. Ο κ. Βενιζέλος με ανακοίνωσή του απαντάει στον βουλευτή Αρκαδίας.
«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν δέχεται μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας. Επιπλέον κανείς δεν έχει το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων με κριτήρια στιγμιαίου τακτικισμού. Όποιος θέλει να κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση έχει πολλά αλλά θέματα να επιλέξει. Τέλος, η αυτονομία των πολιτικών χώρων δεν είναι ρητορική δήλωση, αλλά αποτέλεσμα που προκύπτει μέσα από σταθερές και καθαρές θέσεις στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον τόπο. Ορισμένοι θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη συστολή» αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου του κ. Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση