GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιοβανίδης σκηνοθετεί «Ρωμαίο και Ιουλιέτα» στην Κοζάνη

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Πρώτος σου έγραψα πως ο σκηνοθέτης Λευτέρης Γιοβανίδης ανέλαβε το...τιμόνι ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Πρώτος σου έγραψα πως ο σκηνοθέτης Λευτέρης Γιοβανίδης ανέλαβε το...τιμόνι του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κοζάνης και πρώτος έρχομαι τώρα να σου αποκαλύψω ανάμεσα στις φιλόδοξες παραγωγές που ετοιμάζει για αυτό, θα είναι κι αυτή του «Ρωμαίος κι Ιουλιέτα» του Σαίξπηρ.

Οι ίδιες πηγές μου λένε πως θα είναι συμπαραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και του Κρατικού Θεάτρου της Κροατίας και πως θα παίζουν ηθοποιοί κι από τις δύο χώρες. Η πρεμιέρα της εν λόγω παράστασης θα γίνει τον Νοέμβριο ενώ αυτή θα «ταξιδέψει» αργότερα και στην Κροατία.

Οι μηχανές έχουν μπει στο φουλ στην Κοζάνη με τον Γιοβανίδη να... τρέχει μαραθώνιο για να «κλείσει»γερές δουλειές που θα συζητηθούν. Για την ώρα κρατήστε το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και θα επανέλθω δριμύτερος βεβαίως-βεβαίως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση