GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: Μη λυγίζετε και το κεφάλι ψηλά κάθε στιγμή- ΦΩΤΟ

Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε ένας άνδρας από την Σύρο, στέλνοντας μια επιστολή στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι κρατούντ...

Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησε ένας άνδρας από την Σύρο, στέλνοντας μια επιστολή στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι κρατούνται εδώ και αρκετούς μήνες στην Τουρκία.
Το cyclades24.gr δημοσιεύει την επιστολή του Στρατή Ευστρατίου, ο οποίος ζητάει από όλους τους Έλληνες να πράξουν το ίδιο και να στείλουν μία επιστολή σε αυτά τα παιδιά.
«Αδέλφια τους χαιρετισμούς μας από την Σύρο και από κάθε άνθρωπο που έχει Ελλάδα μέσα του. Η μοίρα σας επέλεξε για να έχετε στην ζωή σας κάποιες ημέρες, στη φυλακή του προαιώνιου εχθρού της πατρίδας μας.
Να ξέρετε ότι πολλοί από εμάς θα ήθελαν να αντικατασταθούν με εσάς, για να απαλύνουν τον πόνο σας και γιατί όλοι οι Έλληνες είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε για την πατρίδα μας ακόμη και την ζωή μας.
Αδέλφια εμείς όλοι θα ξεχαστούμε κάποια στιγμή στο μέλλον. Εσάς θα σας γνωρίσουν μέσα από την ιστορία της Πατρίδας μας πολλές γενιές Ελλήνων και θα σας θυμούνται τα παιδιά μας σαν ήρωες του Ελληνικού έθνους.
Μη λυγίζετε και το κεφάλι ψηλά κάθε στιγμή και σε όποιον έχετε μπροστά σας. Μέσα στην φυλακή της Αδριανούπολης δεν είναι φυλακισμένοι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί.
Μέσα στην φυλακή της Αδριανουπολης είναι η Ελλάδα γιατί όλοι οι Έλληνες είμαστε αδέλφια. Καλή Λευτεριά και γρήγορα κοντά μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση