GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξώδικο ΑΕΚ σε Ολυμπιακό: "Ο Λάζαρος δεν είναι ελεύθερος" - Τον καλεί σε απολογία και καταθέτει και αυτή συμβόλαιο

Με εξώδικο προς τον Ολυμπιακό, το οποίο εστάλη ήδη, με κλήση σε απολογία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αλλά και κατάθεση του υπογε...

Με εξώδικο προς τον Ολυμπιακό, το οποίο εστάλη ήδη, με κλήση σε απολογία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αλλά και κατάθεση του υπογεγραμμένου συμβολαίου του παίκτη για την επόμενη χρονιά περνά η ΑΕΚ στην αντεπίθεση στην υπόθεση του διεθνή παίκτη.

Η Ένωση έστειλε σήμερα το πρωί εξώδικο στον Ολυμπιακό, με το οποίο ενημέρωνε πως ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με καμία ομάδα. Ήταν η απάντηση στο εξώδικο που έλαβε η ΑΕΚ από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ χθες το βράδυ και με το οποίο κοινοποιήθηκε η έναρξη των συζητήσεων με τον "ελεύθερο" Χριστοδουλόπουλο.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ αναμένεται να καταθέσει, πριν την 1η Ιουλίου, συμβόλαιο που φέρει την υπογραφή του παίκτη και αφορά την επόμενη σεζόν.

Κάτι που ουσιαστικά θα οδηγήσει την υπόθεση στα δικαστήρια, με δεδομένο πως έχει ήδη κατατεθεί και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο παίκτης με τον Ολυμπιακό.

Επίσης θα κληθεί και ο Χριστοδουλόπουλος σε απολογία, καθώς στην ΑΕΚ θεωρούν πως εντελώς παράτυπα διαπραγματεύτηκε και συμφώνησε με άλλη ομάδα.

ΠΗΓΗ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση