GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κασιδιάρης: "Παρά φύσιν" το νομοσχέδιο για την αναδοχή, μη φυσιολογικοί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Απασφάλισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά την εισήγησή του επί του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών, εξαπολύοντας...

Απασφάλισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά την εισήγησή του επί του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών, εξαπολύοντας επίθεση στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
«Το σημερινό νομοθέτημα που εισάγεται όπου ο άνδρας παντρεύεται με άνδρα θα μπορεί να υιοθετεί και παιδί. Μιλάμε για την ύστατη παρακμή, για την οριστική διάλυση των πάντων, για τον απόλυτο εκφυλισμό και θα ήθελα για την οικονομία της συζήτησης καταρχήν να πούμε εδώ με βάση την ετυμολογία τι είναι το φυσιολογικό. Εάν ετυμολογήσουμε τη λέξη φυσιολογικό, η έννοια αυτής της λέξης είναι ό,τι "εξελίσσεται σύμφωνα με τη φύση". Όπως ξέρουμε στη φύση δυνατότητα αναπαραγωγής έχουν τα ετερόφυλα άτομα» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης .
«Εάν εσείς σήμερα νομοθετείτε να υιοθετούν παιδιά τα ομόφυλα ζευγάρια είστε μη φυσιολογικοί. Αυτό το νομοθέτημα είναι μη φυσιολογικό, είναι παρά φύσιν» πρόσθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. «Θα έλεγα ότι υπάρχει ρατσισμός ειδικότερα όταν εισάγεται ένα τέτοιο νομοθέτημα και υπάρχει ο ρατσισμός που ασκείται κατά των φυσιολογικών. Εσείς είστε οι ρατσιστές και με αυτόν τον ιδιότυπο ρατσισμό αντιμετωπίζετε όποιον δρα φυσιολογικό. Υπάρχει ο ρατσισμός εναντίον των παιδιών μιας και τα θύματα στην όλη υπόθεση είναι τα παιδιά» συνέχισε.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζουν σε ένα κόσμο που είναι όλα ροζ, όπου τα παιδιά πηγαίνουν στο Αμερικανικό κολλέγιο και τη σχολή Χιλλ. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου θα υπάρχουν παιδάκια που θα πηγαίνουν σχολείο και θα τους λένε οι συμμαθητές τους "έρχεται η μαμά σου;" και θα του απαντούν ότι "έρχεται ο Λάκης".
Από την άλλη πλευρά συμπλήρωσε ότι ο βασικός στόχος του νομοσχεδίου είναι «η διάλυση της οικογένειας. Η οικογένεια είναι το βασικό κύτταρο του εθνικού κράτους. Μέσω της διάλυσης του θεσμού της οικογένειας έχετε στόχο να διαλύσετε τον πυρήνα της κοινωνίας και να ισοπεδώσετε το εθνικό κράτος».
Επιπλέον επιτέθηκε στη ΝΔ λέγοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης και η κ. Μπακογιάννη θα ψηφίσει την αναδοχή. Άρα δεν μπορεί να λέει η Νέα Δημοκρατία ότι εκπροσωπεί τον συντηρητικό ψηφοφόρο. Με αυτή τη νοοτροπία είναι κόμμα τραβεστί. Το πρωί είναι με την εκκλησία και το βράδυ με τους τρανσέξουαλ. Σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τον συντηρητικό χώρο στην Ελλάδα.
Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση