GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουρουμπλής: Πολιτικά έντιμο να υλοποιήσουμε τα μέτρα που ψηφίσαμε - ΒΙΝΤΕΟ

"Η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την τετραετία 100%. Δεν συμφωνώ (σ.σ. να πάμε νωρίτερα σε εκλογές). Θα με ρωτούσατε είναι έντιμο ...

"Η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την τετραετία 100%. Δεν συμφωνώ (σ.σ. να πάμε νωρίτερα σε εκλογές). Θα με ρωτούσατε είναι έντιμο να πάτε σε εκλογές και να μην υλοποιήσετε μέτρα που ψηφίσατε. Θα εκτιμήσει αυτή την εντιμότητα ο ελληνικός λαός" δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής σε συνέντευξή του την εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon.

"Μιλάμε για αναδοχή, όπως κάθε μεταρρύθμιση και αυτή θα συναντήσει την αρχή αντιδράσεις. Εγώ νομίζω το φίλτρο των κοινωνικών λειτουργούν είναι αυστηρό, άρα υπάρχουν οι εγγυήσεις και η εμπειρία για να διαπιστωθεί αν είναι προς όφελος των παιδιών. Η κοινωνία εξελίσσεται, μπορεί να έχω και εγώ ενδεχομένως τις επιφυλάξεις που μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε πολίτης. Αλλά η κοινωνία προχωράει" ανέφερε.

Ερωτηθείς για τις μειώσεις στις συντάξεις είπε "Αυτοί που συνεχώς φέρνουν το θέμα στο προσκήνιο, ελπίζουν ότι αυτό θα τους δώσει πόντους. Μήπως όμως φοβούνται κάτι άλλο; Η χώρα αυτή τη στιγμή πρέπει να τηρήσει τα συμφωνημένα για να φτάσει στον Αύγουστο του '18. Το θέμα των συντάξεων έρχεται το '19. Θα βγει η χώρα από τα μνημόνια, από τη σκληρή επιτροπεία και θα υπάρχει εποπτεία. Άλλο πράγμα η επιτροπεία και άλλο η εποπτεία".

"Η κυβέρνηση αυτή έχει πολιτική εντιμότητα. Η κυβέρνηση ψήφισε αυτά τα μέτρα για να πάει η χώρα σε αυτή την πορεία είναι πολιτικά έντιμο να τα υλοποιήσει. Γιατί κάποιος θα την κατηγορήσει ότι ενώ τα ψήφισε ότι πάει στις εκλογές γιατί φοβάται το κόστος" συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τις δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά δήλωσε "Με εξέπληξε διότι η Φώφη Γεννηματά έκανε μια πρόταση να πάμε σε συζήτηση για το Σύνταγμα και ξαφνικά έρχεται και λέει εκλογές, να προηγηθεί και του Μητσοτάκη. Η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια και εμείς να διακόψουμε αυτή την προσπάθεια. Έχει βάρος αυτή η εκτίμηση; Θεωρώ ότι είναι μαγάλο σφάλμα."

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση