GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σας ενδιαφέρει: Η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος δεν είναι αργία για όλους...

Τα Φαρμακεία της Αττικής θα παραμείνουν σήμερα κλειστά λόγω του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος. Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής εν...

Τα Φαρμακεία της Αττικής θα παραμείνουν σήμερα κλειστά λόγω του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής ενημερώνει ότι η συγκεκριμένη ημέρα είναι αργία για τα φαρμακεία της Αττικής. Το κοινό θα εξυπηρετηθεί από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

Υπενθυμίζεται ότι η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος δεν είναι αργία για όλους.

Αποτελεί νομοθετημένη αργία για τις τράπεζες και τους τραπεζοϋπαλλήλους. Έτσι, όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών σε όλη την χώρα θα παραμείνουν κλειστά.

Παράλληλα, όσον αφορά στα καταστήματα, οι περισσότεροι εμπορικοί σύλλογοι των πόλεων της χώρας ανακοινώνουν κάθε χρόνο ότι θα παραμείνουν κλειστά.

Στο Δημόσιο έχει ορισθεί ως επίσημη ημέρα αργίας. Όσον αφορά στο καθεστώς που διέπει τους εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, και εκτός ορισμένων εξαιρέσεων που προβλέπονται, θα προσέλθουν κανονικά στη δουλειά τους τη συγκεκριμένη ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση