Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 4o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

  Η απάντηση του Τσίπρα στον Μητσοτάκη: Τι ακριβώς ζητάτε; Μνημόνιο, παράταση μνημονίου; - ΒΙΝΤΕΟ

  «Δεν έχω καταλάβει ποια είναι ακριβώς η πρότασή σας . Σας άκουσα στην πρωτομιλία σας να λέτε ότι η έξοδος τις αγορές είναι ναρκοπέδιο, σας άκουσα στη δευτερολογία σας να λέτε ότι δεν ζητάτε πιστοληπτική γραμμή. Τι ζητάτε λοιπόν; Δεν υπάρχει άλλη εκδοχή. Τι μνημόνιο; Παράταση του μνημονίου, νέο μνημόνιο; Μένω με αυτή την απορία» είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, παίρνοντας τον λόγο για να απαντήσει στα όσα είπε στη δευτερολογία του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

  Το μόνο που κατάλαβα καλά ότι προτείνετε είναι να μην προχωρήσουμε σε προσλήψεις και το κατά τη γνώμη σας πλεονάζον προσωπικό να φεύγει μπας και μειώσουμε λίγο τους φορολογικούς συντελεστές. Διαφωνούμε σε αυτό. Πιστεύουμε ότι η μείωση των φορολογικών συντελεστών πρέπει να έρθει και θα έρθει από το 2019 και μετά σταδιακά μέσα από τον δημοσιονομικό χώρο που κατακτιέται από τη συνετή πολιτική και δημοσιονομική διαχείριση, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Η απάντηση του Τσίπρα στον Μητσοτάκη: Τι ακριβώς ζητάτε; Μνημόνιο, παράταση μνημονίου; - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr