GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών ή τιμωρία έδρας ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Αποφεύγουν, όπως όλα δείχνουν, βαριές «καμπάνες» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου. Οι παρατηρητές του αγώνα, κ....

Αποφεύγουν, όπως όλα δείχνουν, βαριές «καμπάνες» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου. Οι παρατηρητές του αγώνα, κ.κ. Ντάσιος, Κάρτσακλας και Φωτεινός, έχουν καταγράψει αρκετά στοιχεία που θα φέρουν τις δύο ΠΑΕ απολογούμενες στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ωστόσο από όσα έχουν αναφέρει δεν προκύπτει ότι κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών ή τιμωρία έδρας, παρά μόνο με βαριά πρόστιμα.

Οι παρατηρητές αναφέρουν τις ρίψεις φωτοβολίδων και άλλων αντικειμένων, ωστόσο από τη στιγμή που δεν προκάλεσαν ούτε καν προσωρινή διακοπή στον αγώνα ή που δεν προκάλεσαν τραυματισμό, δεν επιφέρουν αυστηρότητες τιμωρίες από πρόστιμο. Όσο για την εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, δεν έχει καταγραφεί βιαιοπραγία κατά προσώπων ή φθορά ιδιοκτησίας, που αναφέρονται ρητώς ως προϋποθέσεις για ποινές αφαίρεσης βαθμών ή έδρας. Οι δύο ΠΑΕ δεν απειλούνται με τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών ούτε για τα καπνογόνα, αφού είναι υπότροπες, αλλά όχι δις υπότροπες στο θεσμό του Κυπέλλου και δεν προσμετρώνται τα αντίστοιχα παραπτώματα στο πρωτάθλημα.

Εκκρεμεί η έκθεση της αστυνομίας, που λειτουργεί συμπληρωματικά σε αυτή των παρατηρητών, για να έχουμε πληρέστερη και ασφαλέστερη εικόνα. Αν, όπως όλα δείχνουν, δεν έχουν καταγραφεί επεισόδια εντός του χώρου ευθύνης των δύο ΠΑΕ ή εντός αυτών δεν υπάρχει τραυματισμών ή εκτεταμένες φθορές, τότε δεν υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Πηγή: filathlos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση