GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ πάει ΣΥΡΙΖΑ...

Πολιτική εκδήλωση για το μέλλον της προοδευτικής παράταξης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα, με πρωτοβουλία του πρώην...

Πολιτική εκδήλωση για το μέλλον της προοδευτικής παράταξης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα, με πρωτοβουλία του πρώην υπουργού και  βουλευτή Γ. Ραγκούση που εκφράζει το "αντιδεξιό ρεύμα" στο Κίνημα Αλλαγής και προτιμά την προσέγγιση με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σε αυτή ήταν προγραμματισμένο να μιλήσουν ακαδημαϊκοί και διανοούμενοι που υπερασπίζονται την ανάγκη διαλόγου κεντροαριστεράς-αριστεράς (Μουζέλης, Μοσχονάς, Μαραντζίδης, Σωτηρέλης), ωστόσο το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της επικεντρώνεται στις ηχηρές παρουσίες από το κόμμα της κυβέρνησης, αλλά και όσους επέλεξαν να βρεθούν στον πολυχώρο Polis από το Κίνημα Αλλαγής.
Έχει ιδιαίτερη πολιτική σημασία ότι από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης και ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Νίκος Ξυδάκης.
Παράλληλα, από το ΚΙΝΑΛ στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο βουλευτής Δημήτρης Κρεμαστινός, αλλά και ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κίρκος που επίσης κινούνται σε γραμμή υπέρ της προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ....

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.7 Μαΐ 2018, 10:42:00 μ.μ.

    Ραγκούσης ο αχάριστος!
    Εάν δεν τον έκανε υπουργό ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν θα τον ήξερε, κατά τη ρήση του αείμνηστου Γ. Κατσιφάρα, όχι μόνο ο θυρωρός της πολυκατοικίας του, αλλά ούτε η μάνα του!
    Από τότε διερωτόμαστε, μεταξύ μας, οι της παλιάς γενιάς κ.λ.π. εάν βρήκε ο Γιώργος Παπανδρέου τον διάττοντα αστέρα Ραγκούση, στα γαριδάκια!
    Πώς είναι δυνατόν να «συνεργασθείς» με τους επαγγελματίες της απάτης και του ψεύδους ΣΥΡΙΖΑίους;
    Πώς είναι δυνατό να «συνεργασθείς» με ανθρώπους αφερέγγυους και αναξιόπιστους;
    Πώς είναι δυνατόν να «συνεργασθείς» με αυτούς που μας καθύβριζαν, ως γερμανοτσολιάδες και προσκυνημένους;
    Δεν δουλεύει μ' αυτούς το Κίνημα Αλλαγής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση