GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κιμ Καρντάσιαν έριξε... άκυρο στον άπιστο φίλο της αδελφής της - ΒΙΝΤΕΟ

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν έχει πλέον φίλο στα social media της τον άπιστο σύντροφο της αδελφής της, Κλόε Καρντάσιαν. Φυσικά, ο διάσημος...

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν έχει πλέον φίλο στα social media της τον άπιστο σύντροφο της αδελφής της, Κλόε Καρντάσιαν.

Φυσικά, ο διάσημος παίκτης του NBA, της... απάντησε και την έκανε και αυτός unfollow στο instagram. Η Κιμ ήταν η πρώτη από την οικογένεια που επέλεξε να μην ακολουθεί τον άπιστο 27χρονο, ενώ οι υπόλοιπες Καρντάσιαν δεν έχουν κάνει κάποια ανάλογη κίνηση ακόμα.

Η Κιμ πήρε την απόφαση, μετά την εμφάνιση της στο τηλεοπτικό σόου της Έλεν Ντετζένερις, όπου μίλησε για πρώτη φορά για την απιστία αλλά και το πως αντιμετωπίζει η αδελφή της τα γεγονότα αλλά και τη γέννηση της κόρης της.

"Είναι μπερδεμένη κατάσταση. Η Κλόε είναι ακόμα στο Κλίβελαντ (όπου έμενε μαζί με τον σύντροφό της), ήθελε να περάσει χρόνο με το νεογέννητο μωρό της και να σκεφτεί μόνη της ποιά θα είναι τα επόμενα βήματά της. Είναι τόσο δύσκολο μέσα σε δύο μέρες να σου ραγίζουν την καρδιά και να ερωτεύεσαι με το μωρό σου συγχρόνως. Είναι η καλύτερη μαμά. Χρειάζεται χρόνο. Όλη η οικογένεια την στηρίζει" είπε στη συνέντευξή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση