GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωταγωνιστής νέου σκανδάλου σεξουαλικής κακοποίησης ο πασίγνωστος σκηνοθέτης Λικ Μπεσόν

Γαλλίδα ηθοποιός κατέθεσε την Παρασκευή σε αστυνομικό τμήμα του Παρισιού μήνυση για βιασμό εναντίον του σκηνοθέτη και παραγωγού Λι...

Γαλλίδα ηθοποιός κατέθεσε την Παρασκευή σε αστυνομικό τμήμα του Παρισιού μήνυση για βιασμό εναντίον του σκηνοθέτη και παραγωγού Λικ Μπεσόν και έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, όπως έγινε γνωστό χθες Σάββατο από δικαστικές πηγές.

«Ο Λικ Μπεσόν διαψεύδει κατηγορηματικά αυτές τις επινοημένες κατηγορίες», απάντησε ο δικηγόρος του Τιερί Μαρεμπέρ. «Πρόκειται για κάποια που γνωρίζει, με την οποία δεν είχε ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά», πρόσθεσε.

«Κατατέθηκε μήνυση για γεγονότα που χαρακτηρίζονται βιασμός από την ενάγουσα και τα οποία φέρονται να διαδραματίστηκαν τη νύκτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στο Παρίσι», επεσήμανε δικαστική πηγή. «Έχει ξεκινήσει έρευνα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πηγές, η 27χρονη μετέβη την Παρασκευή στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την προηγούμενη νύκτα στο ξενοδοχείο του Παρισιού Le Bristol.

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι είχε προσωπική σχέση με τον 59χρονο Μπεσόν τα τελευταία δύο χρόνια, όμως πρόσθεσε ότι αισθανόταν ότι ήταν αναγκασμένη εξαιτίας της επαγγελματικής τους σχέσης, επεσήμαναν οι ίδιες πηγές.

Ο σκηνοθέτης, που βρίσκεται στο εξωτερικό, δεν έχει ανακριθεί ακόμη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το Europe 1, το οποίο αποκάλυψε την υπόθεση, η ενάγουσα δήλωσε ότι «αφού ήπιε ένα φλιτζάνι τσάι αισθάνθηκε άσχημα και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε, αργά το βράδυ, επανήλθαν στη μνήμη της τα αγγίγματα και η διείσδυση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση