GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Δεν αποτελεί απειλή η διακοπή της διαπραγμάτευσης, αλλά αντίθετα ευκαιρία - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν αποτελεί απειλή η διακοπή της διαπραγμάτευσης αλλά αντίθετα ευκαιρία. Όλοι γνωρίζουν σε αυτόν τον τόπο ότι κάθε φορά που διαπραγματ...

«Δεν αποτελεί απειλή η διακοπή της διαπραγμάτευσης αλλά αντίθετα ευκαιρία. Όλοι γνωρίζουν σε αυτόν τον τόπο ότι κάθε φορά που διαπραγματεύεστε μόνο νέα δεινά έρχονται για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες».
Αυτό τόνισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά απαντώντας στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος νωρίτερα της άσκησε σκληρή κριτική ε αφορμή το αίτημά της για εκλογές.
«Μας μιλάτε για το τι λένε οι εταίροι. Μα οι μόνοι που από εδώ και πέρα έχουν καθαρή έξοδο απέναντι στις υποχρεώσεις τους προς την Ελλάδα, είναι οι εταίροι και οι δανειστές μας. Το θέμα είναι τι υποχρεώσεις έχουμε εμείς» είπε η κ. Γεννηματά στη δευτερολογία της στην προ ημερησίας συζήτηση για την οικονομία, και απευθυνόμενη στον κ. Τσίπρα σημείωσε ότι «για να γίνουν παρελθόν τα μνημόνια πρέπει εσείς να γίνετε πολίτικο παρελθόν».
«Παθαίνω αλλεργία όταν ακούω μια κυβέρνηση θα μιλάει με "πρέπει" και "θα". Ποιος σας εμπόδισε να υλοποιήσετε τα προηγούμενα χρόνια αυτά που περιλαμβάνει το ολιστικό σχέδιο;» διερωτήθηκε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και ζήτησε από τον πρωθυπουργό να αποσαφηνίσει πιο είναι το κυβερνητικό πλάνο διαπραγμάτευσης ως το δημόσιο χρέος και τι είδους επιτροπεία παζαρεύει η κυβέρνηση μετά τον Αύγουστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση