GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάκης Βορίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζει την φιλοπατρία με την Άκρα Δεξιά»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, κατηγό...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ταυτίζει την φιλοπατρία με την Άκρα Δεξιά.

Ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στο περιστατικό της επίθεσης στον Γιάννη Μπουτάρη ανέφερε ότι το κόμμα του καταδίκασε το περιστατικό χαρακτηρίζοντας ακραίες τέτοιου είδους πράξεις. Σημείωσε, ωστόσο, πως αυτοί στους οποίους δεν άρεσαν οι δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης ήταν πολλοί στον αριθμό και δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ακροδεξιοί, αλλά πατριώτες.

Στο κομμάτι της οικονομίας, ο κ. Βορίδης απέρριψε την ιδέα περί καθαρής εξόδου από τα μνημόνια χαρακτηρίζοντας την συζήτηση που γίνεται γύρω από το συγκεκριμένο θέμα πολιτικά ασήμαντη. Αναφερόμενος στη μείωση των συντάξεων ανέφερε ότι η τωρινή κυβέρνηση μας έχει παγιδεύσει, ενώ δεσμεύτηκε ότι η Νέα Δημοκρατία θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει το εισόδημα των πολιτών σε περίπτωση που εκλεγεί.

Επιπλέον, χαρακτήρισε πιθανό το ενδεχόμενο εκλογών εντός του 2018, ενώ τόνισε πως η τωρινή κυβέρνηση θα αρνηθεί το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού καθώς«οι συσχετισμοί στους απόδημους Έλληνες δεν τους ευνοούν». Τέλος, επανέλαβε την αντίθεσή του στο αίτημα τη απλής αναλογικής στην αυτοδιοίκηση δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι κάτι τέτοιο «θα την διαλύσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση