GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Μαξίμου ο Καμμένος

Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη πριν από λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσί...

Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη πριν από λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβη στο Μαξίμου μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλιστικών για την αναβάθμιση των 84 αεροσκαφών F-16 , η οποία ήταν θυελλώδης, καθώς η αντιπολίτευση (ΝΔ και Δημοκρατική συμπαράταξη) εξέφρασε σοβαρές επιφυλάξεις για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε.
Νωρίτερα στο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.
Μετά το τέλος της συνεδρίασης, δεν έγιναν δηλώσεις, ωστόσο, σύμφωνα με κομματικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συζητήθηκε το κείμενο της εισήγησης στην Πολιτική Γραμματεία, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα θέματα που απασχόλησαν την συνεδρίαση ήταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η απλή αναλογική, καθώς και η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση