GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη - Αποκάλυψε πώς έμαθε για το τροχαίο - ΒΙΝΤΕΟ

Πέντε μήνες μετά το τροχαίο που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε στη...

Πέντε μήνες μετά το τροχαίο που είχε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η Εβελίνα Βαρσάμη, αναφέρθηκε στο τροχαίο που άλλαξε τη ζωή τους αλλά και στις όμορφες στιγμές που έχουν ζήσει.

"Είναι πολύ δυνατός και θα πρέπει να μας το αποδείξει. Εμένα όλα αυτά τα χρόνια μου έχει αποδείξει ότι είναι πολύ δυνατός, ότι μπορούμε να στηριζόμαστε πάνω του. Τώρα, καλείται άλλη μια φορά να βάλει τα δυνατά του. Και είμαι σίγουρη ότι θα τα πάει πολύ καλά. Είμαστε 13 χρόνια μαζί", ανέφερε.

Μιλώντας για τον γιο τους, δήλωσε: "Ο Κωνσταντίνος δε θέλει να τον δει ο μικρός σε αυτήν την φάση που είναι τώρα. Του έχω εξηγήσει βέβαια, ο Αλέξανδρος ξέρει όλη την αλήθεια" .

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, περιέγραψε επίσης την νέα καθημερινότητά τους μετά το σοβαρό τροχαίο και τον μακρύ δρόμο της αποκατάστασης.

"Υπάρχει βελτίωση. Στην αρχή είχε βγάλει μια άρνηση όταν πήγε εκεί. Για 10-15 ημέρες δεν ήθελε να συνεργαστεί. Δεν ήθελε να κάνει τίποτα. Αλλά μετά άρχισε να συνεργάζεται. Έχει ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα του βήματα μέσα στην πισίνα", είπε.

Όσο για το πώς έμαθε το τροχαίο, με δάκρυα στα μάτια, ανέφερε: «Είχαμε πάει με τον γιο μου να πούμε τα Κάλαντα με τον Αλέξανδρο. Ξεκινάμε, μαζεύουμε λεφτά και γύρω στις 10:30 χτυπάει το τηλέφωνο. Ήταν από την Τροχαία Ελληνικού. Εκείνη τη στιγμή πάγωσα. Μου είπε μια κοπέλα “είχε ένα ατύχημα ο σύζυγός σας”. Αμέσως τη ρώτησα αν ζει. Μου απάντησε “ζει. Είναι στο Ασκληπιείο της Βούλας, χειρουργείται στο κεφάλι και μετά θα μπει στην εντατική”. Κλείσαμε το τηλέφωνο και με έπιασε εσωτερικό τρέμουλο και ένα πνιχτό κλάμα. Ήταν δίπλα μου το παιδί και δεν ήθελα να καταλάβει τίποτα… Συνεχίσαμε τα Κάλαντα, αλλά μέσα μου έκλαιγε η ψυχή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση