GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινηματογραφική απόδραση για τρεις κρατουμένους - Πριόνισαν κάγκελα και κατέβηκαν με σεντόνι από τα κελιά τους

Τρεις κρατούμενοι δραπέτευσαν από μια φυλακή της Γενεύης χρησιμοποιώντας μεθόδους που παραπέμπουν σε... κινηματογραφική ταινία: πρ...

Τρεις κρατούμενοι δραπέτευσαν από μια φυλακή της Γενεύης χρησιμοποιώντας μεθόδους που παραπέμπουν σε... κινηματογραφική ταινία: πριόνισαν τα κάγκελα του παραθύρου των κελιών τους και κατέβηκαν τον τοίχο κρεμασμένοι από ένα σεντόνι.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο συναγερμός δεν σήμανε, για άγνωστους προς το παρόν λόγους.

Η "τριπλή απόδραση" σημειώθηκε τη νύχτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη.

Οι τρεις κρατούμενοι, που κατάγονταν από το Μαρόκο και την Αλγερία, είχαν οδηγηθεί στο κέντρο διοικητικής κράτησης ενόψει της απέλασής τους από την Ελβετία.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, είχαν πριονίσει και λυγίσει τα κάγκελα του παραθύρου σε ένα από τα κελιά. Κατόπιν κατέβηκαν από τον πρώτο όροφο με τη βοήθεια ενός σεντονιού και έφυγαν ανενόχλητοι αφού πήδηξαν πάνω από τα κάγκελα της περίφραξης.

Οι αρχές δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να τους βοήθησε κάποιος εκτός φυλακής.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αντιλήφθηκαν την απόδραση μόνο όταν ένας από αυτούς πήγε να ξυπνήσει έναν κρατούμενο και δεν τον βρήκε στο κελί του. Το ίδιο έγινε και με τους δύο άλλους συνεργούς του. Οι τρεις κρατούνταν σε γειτονικά κελιά στον ίδιο όροφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση