GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαξίμου για την κατάτμηση της Β' Αθηνών: Μητσοτάκης και Ν.Δ. συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα παιδιά

«Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ συμπεριφέρονται και στο θέμα της κατάτμησης της Β' Αθηνών - όπως και σε όλα τα ζητήματα που αφορούν ...

«Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ συμπεριφέρονται και στο θέμα της κατάτμησης της Β' Αθηνών - όπως και σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στο θεσμικό εκσυγχρονισμό του κράτους - σαν κακομαθημένα παιδιά» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

«Συσχετίζουν δύο άσχετα μεταξύ τους ζητήματα, θέλοντας να υποβαθμίσουν την πολιτική σε ένα χυδαίο δούναι και λαβείν, όπως εξάλλου έχουν συνηθίσει» τονίζεται στην ανακοίνωδη. «Το θέμα για τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη είναι απλό: Συμφωνούν ότι η κατάτμηση της Β' Αθηνών είναι μία αναγκαία δημοκρατική τομή; Εάν ναι, οφείλουν να το πουν» διερωτάται το Μέγαρο Μαξίμου.

«Η άρνησή τους να συμβάλλουν σε μία ακόμη αναγκαία μεταρρύθμιση για το πολιτικό μας σύστημα, με όποιο πρόσχημα και αν εμφανιστεί, θα είναι μία ακόμη απόδειξη ότι η ΝΔ είναι δύναμη βαθιά συντηρητική και φοβική στις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα θέματα, η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι είναι ανοιχτή στο διάλογο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση