GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτσης: Η χώρα πρέπει να βγει από την κρίση με καθαρό προοδευτικό πρόσημο και την κοινωνία όρθια

Η χώρα πρέπει να βγει από την κρίση με καθαρό προοδευτικό πρόσημο και με την κοινωνία όρθια, σημείωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης...

Η χώρα πρέπει να βγει από την κρίση με καθαρό προοδευτικό πρόσημο και με την κοινωνία όρθια, σημείωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μιλώντας στην ΕΡΤ.
Ο κ. Βούτσης υπογράμμισε πως δεν υπάρχει κάτι να συσκοτίζει την πορεία προς την καθαρή έξοδο, δεν επαληθεύτηκαν τα κακά σενάρια και ότι επαληθεύτηκε η εκτίμηση πως ο οδικός χάρτης πηγαίνει με καλό, σωστό ρυθμό. Ο πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως δεν υπάρχουν νέα μέτρα: ό,τι έχει προνομοθετηθεί, είναι μέρος της συμφωνίας του 2015.
«Όσο καλύτερα θα πηγαίνει η ελληνική οικονομία, τόσο τα αρνητικά μέτρα, τα οποία έχουν αναληφθεί ως υποχρεώσεις στο πλαίσιο του προγράμματος που θα λήξει τον Αύγουστο, θα μπορούν να επανεκτιμηθούν και να εξισορροπηθούν» συμπλήρωσε.
Σύμφωνα με τον κ. Βούτση, είναι άκαιρη η συζήτηση για πρόωρες εκλογές, και εξέφρασε την έκπληξή του για το αίτημα διεξαγωγής πρόωρων εκλογών από την Φώφη Γεννηματά. Ο κ. Βούτσης δήλωσε υπερήφανος που είναι πρόεδρος της Βουλής «στη Β’ Σύνοδο της οποίας προσχώρησε με ικανή πλειοψηφία στο σύστημα της απλής αναλογικής, έστω και για τις μεθεπόμενες εκλογές».

1 σχόλιο

  1. ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΏΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΕΛΙΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ/ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!)!!!

    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... ΧΡΗΕΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΙΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΏΣ... ΚΑΛΥΜΜΑ!!!

    Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ "ΚΟΜΜΑΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΑΝ ΥΠΟΠΤΟΣ!!!

    ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ-ΟΠΩΣ στην ΚΑΤΟΧΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση