GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλος αριθμός συλλήψεων για τα επεισόδια στη Λέσβο την ώρα που μιλούσε ο Τσίπρας

Σε μεγάλο αριθμό συλλήψεων, για τα δεδομένα της Μυτιλήνης, στα πλαίσια του αυτοφώρου και ταυτοποιήσεις αρκετών άλλων που αναζητούν...

Σε μεγάλο αριθμό συλλήψεων, για τα δεδομένα της Μυτιλήνης, στα πλαίσια του αυτοφώρου και ταυτοποιήσεις αρκετών άλλων που αναζητούνται για τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής την ώρα που μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρα, προέβη σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η Αστυνομία.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για στάση, διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένες φθορές, εξύβριση και απόπειρες σωματικής βλάβης. Αργά το απόγευμα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωση του το Συντονιστικό Όργανο των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της Λέσβου που διοργάνωσε τη χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση, τη διαδήλωση και την πορεία στη Μυτιλήνη, με ανακοίνωση του «καταδικάζει απερίφραστα τα όσα συνέβησαν μετά από την πορεία, και ιδιαίτερα σε δημοσιογράφους που εργάζονταν για την ενημέρωση της κοινής γνώμης».

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση