GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΑΥΤΗ αρνήθηκε την επένδυση από το CERN για τους καρκινοπαθείς...

Greta Christofilopoulou Χάρη στον Lauren O'Sullivanb , ανακαλύψαμε και τον θεϊκό εγκέφαλο που κρύβεται πίσω απο τη ματαίωση των σχε...

Greta Christofilopoulou
Χάρη στον Lauren O'Sullivanb, ανακαλύψαμε και τον θεϊκό εγκέφαλο που κρύβεται πίσω απο τη ματαίωση των σχεδίων του CERN. Η κυρία ονομάζεται Ματρώνα Κυπριανίδου και ως Γεν Γραμ. Ερευνας και Τεχνολογίας ΑΡΝΗΘΗΚΕ την εγκαταστάση επένδυσης 100εκ ευρώ που αφορά στην αποκλειστική χρήση ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ CERN για την καταπολέμηση καρκινικών ογκων !!!!!!!! Αυτο σημαινει οτι Μαυροβούνιο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία διεκδικούν πλέον την επένδυση αποκλειστικά για Βαλκάνια, Τουρκία, Βόρεια Αφρική.
Μετά βίας συγκρατούμαι να μην γράψω οτι ερχεται στο μυαλό ολων μας και παρακαλώ για κόσμιο σχολιασμό που δεν θα εχει αναφορές στην εμφάνιση.

Lauren O'Sullivanb
Η κυρία ονομάζεται Ματρώνα Κυπριανίδου και ως Γεν Γραμ. Ερευνας και Τεχνολογίας ΑΡΝΗΘΗΚΕ την εγκαταστάση επένδυσης 100εκ ευρώ που αφορά στην αποκλειστική χρήση ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ CERN για την καταπολέμηση καρκινικών ογκων !!!!!!!! Αυτο σημαινει οτι Μαυροβούνιο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία διεκδικούν πλέον την επένδυση αποκλειστικά για Βαλκάνια, Τουρκία, Βόρεια Αφρική.
Μυαλο οχι μαλακιες αρα δικαιωματικά της αξίζει η προφιλ φωτο της ημερας

Στην χωρα οπου εχουμε περισσότερους παπάδες απο οτι γιατρούς και νοσοκόμους δεν θελουμε το CERN οπου θα μας παρέχει μια πρωτοποριακή μέθοδος αντιμετώπισης του καρκίνου με νανοσωματίδια.
Λογικο θα μου πεις γιατι την δύσκολη ωρα με ενα ευχέλαιο η νερό απο το δέντρο του αγιου ολα καλα.

11 σχόλια

  1. Το διαβαζω μόνο ως το "αστείο" της ημέρας, γτ σίγουρα δεν μπορεί να ειναι αλήθεια... Αν είναι........... καλό θα ειναι να μεταναστευσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς ούτε θα ιδρώσει το αυτί της... Ο λόγος είναι ένας !! Όλοι εμείς ο λαός γαυγιζουμε και δεν δαγκώνουμε !! Δυστυχώς μόνο λόγια είμαστε .. Δυστυχώς είμαστε αδιάφοροι βολεμένοι στην μιζέρια μας και χωρίς θάρρος .. Δυστυχώς

      Διαγραφή
  2. Λογικά δεν θα μπορούν να κλέβουν μισές δόσεις νανοσωματιδίων !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι παπαδες τι σου φταίνε? Οτι μ@λ@κι@ σου ερθει λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παπας ειαι ρε χαλβα ;

      Διαγραφή
    2. Οι παπάδες φταίνε εξ'ορισμού και πάντα. Πρωταρχικοί εκμεταλλευτές της πίστης (και ευπιστίας) του λαού.

      Διαγραφή
  4. Αφορα λιγότερο απο 1% των καρκίνων που ανιχνεύονται ετησίως. Με τα ιδια λεφτα μπορουν να επενδύσουν σε αλλα μηχανήματα που αφορούν μεγαλυτερο μερος ασθενών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου εύχομαι να είσαι στο1% και εσυ και τα παιδιά σου.

      Διαγραφή
  5. Δημήτρης Κλ.16 Μαΐ 2018, 10:31:00 π.μ.

    Σκουριασμένα μυαλά!
    Με την επένδυση του CERN, θα αποκτούσαμε, εκτός από τη σύγχρονη τεχνολογία και εισροή συναλλάγματος από την περίθαλψη καρκινοπαθών του εξωτερικού!
    Τί μπορεί όμως, να περιμένει κανείς από ανθρώπους που θεωρούν την αριστεία ρετσινιά;
    Σκουριασμένα μυαλά!
    Δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση