GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποστολή στο Κίεβο: Πάρτι στους δρόμους ενόψει του τελικού του Champions League - Το εντυπωσιακό ομοίωμα του τροπαίου

Του Παύλου Παπαδημητρίου, απεσταλμένου Realfm 97,8 και enikos.gr στο Κίεβο Καλησπέρα σας από το Κίεβο που εδώ και δύο ώρες είναι ό...

Του Παύλου Παπαδημητρίου, απεσταλμένου Realfm 97,8 και enikos.gr στο Κίεβο

Καλησπέρα σας από το Κίεβο που εδώ και δύο ώρες είναι όντως μια πόλη, ο επισκέπτης της οποίας καταλαβαίνει ότι αύριο «κάτι πολύ σημαντικό θα συμβεί»!

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ (κυρίως) αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης φτάνουν πλέον κατά κύματα στο αεροδρόμιο και αφού κάνουν check in στα (πανάκριβα σε σχέση με την πραγματική τους αξία) ξενοδοχεία τους βγαίνουν στους δρόμους της παλαιάς πόλης.

Παρέες Ισπανών και Άγγλων τραγουδούν, φωνάζουν και αλληλοπειράζονται. Στη μεγάλη πλατεία δίπλα από την Όπερα ένα τεράστιο ομοίωμα του τροπαίου το οποίο θα διεκδικήσουν στον αυριανό μεγάλο τελικό του Champions League (live ενημέρωση από τις 19.00 στον Real fm) Μαδριλένοι και «Κόκκινοι» δίνει τον τόνο κι ανεβάζει τους ρυθμούς.

Οι ύμνοι των δυο ομάδων παίζουν συνεχώς στα μεγάφωνα και οι υποστηρικτές τους φαντασιακά έχουν διαβεί ήδη το κατώφλι του «Ολιμπίσνκι». Το θέλουν όσο τίποτε το κύπελλο αυτό.

Για τους Ισπανούς θα είναι το 13ο (και τρίτο συνεχόμενο) και για τους Άγγλους το έκτο! Μεγάλη υπόθεση όντως....

Όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα εισιτήριο κυκλοφορούν κρατώντας τεράστιες ταμπέλες που γράφουν «I NEED TICKET».Πού να το βρούμε όμως να στο δώσουμε αδελφέ.....

Η κίνηση από έντονη έως εφιαλτική στο κέντρο αλλά και στο ρεύμα εισόδου της πόλης από αεροδρόμιο. Υπομονή παιδιά...για τον τελικό ήρθατε!! Αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη συνεντεύξεις Τύπου και προπονήσεις οπότε τα ξαναλέμε αργότερα.

Ο απεσταλμένος του enikos.gr κάτω από το ομοίωμα του βαρύτιμου τροπαίου του Τσάμπιονς Λιγκ,σε κεντρική πλατεία του Κιέβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση