GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Debate Μπάρκα - Βούλτεψη για το Σκοπιανό

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν για το Σκοπιανό στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστ...

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν για το Σκοπιανό στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας και η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη.
"Η ΝΔ είναι σαφής από το 1993. Έχει ζητήσει το λεγόμενο μεγάλο πακέτο και γι' αυτό υπήρξε και το erga omnes, το οποίο περιλαμβάνει όλα αυτά, για τα οποία ανησυχούμε. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο συζητείται σαλαμοποίηση λύσης, μιλάνε για χρονοδιαγράμματα κάτι που μπορεί να γίνει ανεκτό, η λύση πρέπει να είναι συνολική και άμεση" ανέφερε η κ. Βούλτεψη.
Ο κ. Μπάρκας απάντησε ότι "η θέση της κυβέρνησης είναι σαφής και πατάει πάνω στην εθνική γραμμή που έχει χαραχθεί από το 1993. Αν δεν υπάρχουν οι τρεις προϋποθέσεις σύνθετη ονομασία, erga omnes και συνταγματικές αλλαγές δεν πρόκειται να υπάρχει λύση. Είναι μια θέση που η ελληνική κυβέρνηση είχε από την αρχή και είχε το ελληνικό κράτος από τη δημιουργία του προβλήματος. Η ΝΔ τώρα δεν έχει σαφέστατη θέση. Ο κ. Μητσοτάκης ακροβατεί μεταξύ εθνικιστικών, εθνικολαϊκών αντιλήψεων γιατί θεωρεί ότι μπορεί να κερδίσει κάτι. Έχουμε πολιτικό ολίσθημα της ΝΔ, η οποία δεν σέβεται τις εθνικές θέσεις, όπως η ίδια τις υπερασπίστηκε το 2008. Το να παίζει η αξιωματική αντιπολίτευση με τις εθνικές θέσεις της χώρας, στις οποίες συμμετείχε κιόλας, νομίζω ότι δεν προσφέρει στην εθνική γραμμή και δεν προσφέρει στη χώρα"
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση