GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ: Eλπίζω ότι η Θεολογική Σχολή της Χάλκης θα ανοίξει πριν από τον Σεπτέμβριο...

Την πεποίθηση ότι η κλειστή εδώ και 47 χρόνια Θεολογική Σχολή της Χάλκης θα επαναλειτουργήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο, όταν θα ξεκινήσει η ν...

Την πεποίθηση ότι η κλειστή εδώ και 47 χρόνια Θεολογική Σχολή της Χάλκης θα επαναλειτουργήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο, όταν θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά, εξέφρασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, σε συνέντευξή του στην αυστραλιανή εφημερίδα “Κόσμος”.
Όπως δήλωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης, μετά τις διαβεβαιώσεις που πήρε από τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη συνάντηση που είχε πρόσφατα μαζί του, είναι «πολύ αισιόδοξος ότι επίκειται η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης» και μάλιστα ελπίζει «να γίνει πριν από το επόμενο σχολικό έτος 2018-19».
«Ελπίζουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτό το μεγάλο γεγονός της επαναλειτουργίας αυτού του ωραιότατου κτιρίου, το οποίο τώρα παραμένει παροπλισμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ χαρακτήρισε «κατάφωρη αδικία» το κλείσιμό της.
«Το κλείσιμό της, η αναστολή της λειτουργίας από το τουρκικό κράτος ήταν μία κατάφωρη αδικία εναντίον μας», είπε ακόμη σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

1 σχόλιο

  1. Μας αφήνει ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΎΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ/ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ (ΕΠΙΣΗΜΑ) 1821!!

    ΣΤΟ ΠΎΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση