GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η EuroLeague «έκοψε» φιλικό του Παναθηναϊκού με ομάδα του NBA

Ένα φιλικό που θα προκαλούσε... αίσθηση και θα ξεσήκωνε τους φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη «χάλασε» η Euroleague! Όπως αναφέρουν δημ...

Ένα φιλικό που θα προκαλούσε... αίσθηση και θα ξεσήκωνε τους φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη «χάλασε» η Euroleague!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η διοίκηση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης άναψε «κόκκινο» στην πιθανότητα διεξαγωγής ενός φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και μία ομάδα του ΝΒΑ, με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ.

Η υπόθεση έχει ως εξής. Η διοίκηση των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης θέλησε να γιορτάσει την επέτειο της δημιουργίας του τμήματος με ένα σημαντικό φιλικό στην Αθήνα, στο οποίο ο Παναθηναϊκός θα αντιμετώπιζε μία ομάδα από τον «μαγικό κόσμο».

Μάλιστα, οι δύο σύλλογοι που είχαν επιλεχθεί ήταν οι Μπόστον Σέλτικς, λόγω των κοινών χρωμάτων και του εμβλήματος, αλλά και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς, που θα παλέψουν σε λίγες ώρες για τον τίτλο του πρωταθλητή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Μάλιστα, αυτή η αναμέτρηση θα ήταν το μεγάλο δώρο της «πράσινης» διοίκησης στον κόσμο της ομάδας.

Η πρόθεση από την πλευρά του «τριφυλλιού» ήταν δεδομένη και οι άνθρωποι του συλλόγου ξεκίνησαν να... τρέχουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την διεξαγωγή του φιλικού, που θα γινόταν στις αρχές του Οκτωβρίου.

Ωστόσο, ο αγώνας αυτός θα έπρεπε να έχει την έγκριση της Euroleague, όπως ορίζει το καταστατικό της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός απευθύνθηκε λοιπόν στην διοίκηση της κορυφαίας ευρωπαϊκής λίγκας, η οποία ενημέρωσε τους «πράσινους» επίσημα την Τρίτη (29/5) πως δεν δίνει την έγκρισή της για την διεξαγωγή του αγώνα.

Έτσι, η Euroleague ακύρωσε ουσιαστικά μία αναμέτρηση που θα προκαλούσε μεγάλη εντύπωση σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ παράλληλα «χάλασε» έναν αγώνα-γιορτή που θα έμενε στην ιστορία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του συλλόγου κρατούσαν μυστική την επιθυμία γι΄αυτό το φιλικό μέχρι να ολοκληρωθεί κάθε διαδικασία, αλλά η στάση της Euroleague έκοψε πλέον τις πιθανότητες να δούμε τους Σέλτικς ή τον Λεμπρόν στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση