GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα μετά τον τελικό της Eurovision - BINTEO

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Eurovision η Κύπρος κατέκτησε τη δεύτερη θέση, με το Fuego που ερμήνευσε η Ελένη Φουρέιρα. "...

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Eurovision η Κύπρος κατέκτησε τη δεύτερη θέση, με το Fuego που ερμήνευσε η Ελένη Φουρέιρα.

"Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι τόσο χαρούμενη! Είναι τρελό! Το να βγαίνεις δεύτερος στην Eurovision είναι σαν να έχεις νικήσει. Σε ευχαριστώ πολύ Ισπανία και όλους όσους με ψήφισαν! Είναι όνειρο! Είναι η καλύτερη θέση που είχε ποτέ η Κύπρος. Αισθάνομαι νικήτρια! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο φοβερά αισθάνομαι», δήλωσε η τραγουδίστρια αμέσως μετά τον τελικό.

“Είναι τεράστιο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Είναι σπουδαίο. Λέω ευχαριστώ, αλλά δεν ξέρω αν φθάνει αυτό. Μόνο δάκρυα χαράς έχω”, είπε στη συνέχεια συγκινημένη στους Έλληνες δημοσιογράφους.

Αναφερόμενη στη νίκη του Ισραήλ και την Netta είπε: "Το άξιζε. Ο κόσμος ξέρει. Ήταν πρώτη για τρεις μήνες. Ξέρεις τι είναι να είσαι πρώτος και για δέκα μέρες κάποιος να σε περνάει; Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που καταφέραμε. Η Netta ήταν από την αρχή φαβορί”.

Η Ελένη Φουρέιρα κρατούσε στα χέρια της το βραβείο που της απένειμαν οι σχολιαστές της φετινής Eurovision και ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά την Κύπρο για την ευκαιρία που της έδωσε να την εκπροσωπήσει στον μουσικό διαγωνισμό.

Πηγή βίντεο: Eurovision song contest / tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση