GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νετανιάχου χόρεψε σαν... κότα παρέα με τη νικήτρια της Eurovision - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και, όταν η νικήτρια της Eurovision Νέτα Μπαρζιλάι επισκέ...

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και, όταν η νικήτρια της Eurovision Νέτα Μπαρζιλάι επισκέφθηκε αυτόν και την σύζυγό του Σάρα στην επίσημη πρωθυπουργική τους κατοικία, έκανε μαζί της την χαρακτηριστική κίνηση του τραγουδιού της, αυτήν στην οποία μιμείται το χτύπημα των φτερών της κότας.

"Τι κέφι να συναντάς την Νέτα Μπαρζιλάι στην Ιερουσαλήμ!", έγραψε στο Twitter ο Νετανιάχου μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τη νεαρή τραγουδίστρια το πρωθυπουργικό ζεύγος. "Όλοι σε αγαπάμε. Έφερες μεγάλη τιμή στη χώρα μας".

Σε βίντεο που ανάρτησε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός στο Twitter παρουσιάζεται μαζί με την Μπαρζιλάι να χτυπούν τους αγκώνες τους στο πλάι του σώματός τους, κάνοντας την χαρακτηριστική αυτή κίνηση που έκανε η νικήτρια της Eurovision κατά την παρουσίαση του τραγουδιού της.

Φορώντας ένα φόρεμα σε στιλ γιαπωνέζικου κιμονό, η Νέτα Μπαρζιλάι κέρδισε το περασμένο Σάββατο τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, που παρακολουθούν περισσότεροι από 200 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, ο οποίος έγινε φέτος στην Λισαβόνα.

Το τραγούδι της "I'm Not Your Toy" ξεκινούσε με την κίνηση αυτή μίμησης του χτυπήματος των φτερών της κότας.

Χιλιάδες θαυμαστές της Μπαρζιλάι κατέκλυσαν τους δρόμους του Τελ Αβίβ για να πανηγυρίσουν για τη νίκη της, μετά την οποία το Ισραήλ θα είναι η χώρα που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό της Eurovision το ερχόμενο έτος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση