GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταύρος Θεοδωράκης: Fake news τα περί τοποθέτησής μου στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη ήταν η αντίδραση του Επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, αναφορικά με το σενάριο συμφωνίας του με τον Αλέξη Τσίπρα γ...

Έντονη ήταν η αντίδραση του Επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, αναφορικά με το σενάριο συμφωνίας του με τον Αλέξη Τσίπρα για να τοποθετηθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Η είδηση αυτή ακούστηκε από δημοσιογράφο στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Αμέσως επενέβη στην εκπομπή ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής και εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας ο οποίος χαρακτήρισε ως «κακόγουστο χιούμορ» τη συγκεκριμένη είδηση, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος τάχθηκε και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος που βρισκόταν στο ίδιο πάνελ.

«Νέα εποχή fake news. Ακούς έναν πολιτικό αρχηγό να λέει ότι ο πρώτος στόχος είναι να ηττηθούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και εσύ το μεταφράζεις ότι αυτός ο πολιτικός αρχηγός θα κατέβει βουλευτής επικράτειας με τον ΣΥΡΙΖΑ! Έλεος!» έγραψε στο Twitter ο κ. Θεοδωράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση