GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Pallywood" όπως... Χόλιγουντ - Για fake news κατηγορεί τους Παλαιστίνιους το Ισραήλ - Βίντεο-ντοκουμέντο

Ο ισραηλινός στρατός δημοσίευσε το βράδυ του Σαββάτου βίντεο-ντοκουμέντα από τις βίαιες διαδηλώσεις στη Γάζα όπου φαίνονται Παλαισ...

Ο ισραηλινός στρατός δημοσίευσε το βράδυ του Σαββάτου βίντεο-ντοκουμέντα από τις βίαιες διαδηλώσεις στη Γάζα όπου φαίνονται Παλαιστίνιοι αφενός να προσποιούνται τους τραυματίες προκειμένου να χειραγωγήσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη, αφετέρου να χρησιμοποιούν για άλλη μια φορά ως ασπίδα μικρά παιδιά βάζοντάς τα, μάλιστα, στην πρώτη γραμμή των ταραχών που οι ίδιοι προκαλούν επιτιθέμενοι στους Ισραηλινούς στρατιώτες.

Στο πρώτο βίντεο εμφανίζονται νεαροί Παλαιστίνιοι να απομακρύνουν με φορείο έναν "τραυματία", ο οποίος στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται να πέφτει -ή να κατεβαίνει- από το φορείο και να συνεχίζει τρέχοντας... σαν να μην συμβαίνει τίποτα, παρόλο που υποτίθεται ότι είχε τραυματιστεί.

Δείτε το εδώ:

"Δεν πρόκειται για κάτι καινοφανές", αναφέρει ο Ισραηλινός Στρατός, επισημαίνοντας ότι "η Χαμάς συνηθίζει πολύ συχνά να δημιουργεί πλαστές εικόνες, σκηνοθετημένες προκειμένου να συγκινήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη. Παράλληλα οι ίδιοι εκμεταλλεύονται με τρόπο αχαλίνωτο τις ίδιες τις γυναίκες και τα μικρά παιδιά τους, βάζοντάς τους στην πρώτη γραμμή των επεισοδίων σαν ασπίδα, ούτως ώστε αν τραυματιστούν να κατηγορήσουν όλοι το Ισραήλ".

"Οι τρομοκράτες της Χαμάς είναι πραγματικά αδίστακτοι" αναφέρει υψηλόβαθμος αξιωματικός του Ισραηλινού Στρατού στην εφημερίδα Times of Israel.

Δείτε πώς η Χαμάς χρησιμοποιεί ως ασπίδα μικρά παιδιά:

Ο όρος Pallywood χρησιμοποιείται για να περιγράψει την προπαγάνδα που ασκούν εδώ και πολλά χρόνια οι Παλαιστίνιοι -και όχι μόνο- για να αμαυρώσουν την εικόνα του Ισραήλ σε παγκόσμιο επίπεδο. Υπάρχουν και άλλες εκδοχές του όρου, όπως το "Hezbollywood" που αναφέρεται στην προπαγάνδα που ασκούν οι τρομοκράτες της Χεζμπολάχ του Λιβάνου.

Την προπαγάνδα αυτή εκμεταλλεύονται οι αντισημίτες σε διεθνές επίπεδο, από τον αραβικό-ισλαμικό κόσμο, μέχρι πολίτες και οργανώσεις δυτικών χωρών που εμφορούνται απο αντιδυτικά-αντισημιτικά αισθήματα.

Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχουν δεκάδες τέτοια σκηνοθετημένα βίντεο στην ιστοσελίδα pallywood.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση