GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: H Τουρκία έχει σχέδιο να καταλάβει εθνικό έδαφος

«Η άποψη μας είναι, ότι εάν δεν έρθουν επενδύσεις στη χώρα, εάν δεν δημιουργηθεί νέο εθνικό έσοδο, η οικονομία θα παραμένει ως έχε...

«Η άποψη μας είναι, ότι εάν δεν έρθουν επενδύσεις στη χώρα, εάν δεν δημιουργηθεί νέο εθνικό έσοδο, η οικονομία θα παραμένει ως έχει και τα πράγματα θα πάνε χειρότερα. Τώρα βρισκόμαστε στη θέση να παρακαλάμε, να μην κοπούν οι συντάξεις, να μας κουρέψουν το χρέος, να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός. Εδώ φυσικά ήρθαμε από τις πολιτικές ενός διεφθαρμένου πελατειακού πολιτικού συστήματος. Η Ελλάδα στην περίπτωση που δεν αποπληρώσει ένα αξιόγραφο θα χρεοκοπήσει. Αυτό πρέπει να πούμε στον ελληνικό λαό» τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ε.

Σχετικά με το ονοματολογικό τον Σκοπίων ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε πως «αύριο Δευτέρα βράδυ στη Θεσσαλονίκη στο " Βελλίδειο", θα γίνει συλλαλητήριο για το θέμα της ονομασίας. Θα μιλήσουμε για την συμφωνία που έρχεται και θα καταγγείλουμε ότι κάποιοι είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια. Μας πιέζουν οι Aμερικανοί και μας λένε να λύσουμε το θέμα, γιατί διαφορετικά θα μπουν στα Σκόπια οι Τούρκοι και αυτό δεν είναι προς τοπ συμφέρον της Ελλάδας. Η Ένωση Κεντρώων είναι αντίθετη με την προδοσία και θα κάνει ότι μπορεί για να μην συμβεί αυτό το έγκλημα».

Για την Τουρκία και τις απειλές του Ταγίπ Ερντογάν προς την Ελλάδα, τόνισε πως «η Τουρκία έχει σχέδιο να καταλάβει εθνικό έδαφος. Οι γείτονες δεν καταλαβαίνουν από λόγια. Εδώ και τώρα να ξεκινήσουμε εκστρατεία εξεύρεσης χρημάτων, για την αγορά 30 F-35 και 5 φρεγατών. Διαφωνώ με την αναβάθμιση των παλαιών αεροσκαφών να πάρουμε καινούργια να κάνουμε θυσίες».Τέλος σχετικά με τις αποχωρήσεις βουλευτών από την Ένωση Κεντρώων, ο κ. Λεβέντης έκανε λόγο για αποστασία. «Όταν παίρνεις μια έδρα που δεν σου ανήκει από ένα κόμμα και την πηγαίνεις σε άλλο, αυτό δεν είναι αποστασία;. Εγώ κοιτάζω τον κόσμο στα μάτια και βλέπω, ότι είναι πολλοί περισσότεροι τώρα. Το πρόβλημα είναι και για τους πολιτικούς αρχηγούς που δέχονται αυτές τις περιπτώσεις, είναι επί της ουσίας κλεπταποδόχοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση