GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑΤΙ στα hotspots θα ζήσουμε (ακόμη πιο) άγριες καταστάσεις στο μέλλον...

του Μιχάλη Χαιρετάκη Σήμερα «καλοδεχούμενοι» ισλαμιστές με λοστούς ανοιγουν κεφάλια Κούρδων της Συρίας , αύριο τι μας ξημερώνει; Μι...

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Σήμερα «καλοδεχούμενοι» ισλαμιστές με λοστούς ανοιγουν κεφάλια Κούρδων της Συρίας , αύριο τι μας ξημερώνει;

Μια ομάδα "καλοδεχούμενων" φιλοξενούμενων, Αραβων στο Hotspot της Μόρια επιτέθηκαν εναντίον Κούρδων της Rojava [Συριακό Κουρδιστάν με σιδερένιους λοστούς, αφού πρώτα τους κατηγόρησαν ως απίστους που δεν νηστεύουν , σύμφωνα με το Rudaw.net

"Ήμουν νηστικός χθες, όμως κάποιοι Άραβες από τη Συρία, το Ιράκ, την Υεμένη και την Αλγερία ήρθαν και είπαν ότι οι Κούρδοι της Rojava [Συριακό Κουρδιστάν] είναι άπιστοι και δεν νηστεύουν. Τότε άρχισε η μάχη. Μια αιματηρή μάχη έγινε ", πρόσθεσε ο Khalil.

Τα βίντεο που μοιράζονται στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν ένα μέρος της μάχης που ο Khalil δήλωσε ότι εμπλέκονται εκατοντάδες Κούρδων και Αράβων.

Ο Khalil αρνήθηκε ότι κάποιος σκοτώθηκε στις μάχες την Παρασκευή.
(Την ίδια επιβεβαίωση είχα και απο το γραφείο τύπου της ΕΛΑΣ, οτι υπάρχουν μόνο τραυματίες αλλά οτι οι συμπλοκές ήταν μεταξύ Αράβων και Κούρδων, συνολικά πάνω απο 100-150 ατόμων)

"Είμαι στο στρατόπεδο όπου έγινε η μάχη, δεν σκοτώθηκε Κούρδος ή Άραβας , αλλά υπάρχουν ορισμένοι που τραυματίστηκαν σοβαρά", προσθέτοντας ότι 17 Κούρδοι τραυματίστηκαν - 10 σοβαρά.(http://www.rudaw.net/mobile/english/world/26052018)

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Το πρώτο απο αυτά έχει να κάνει με την ανικανότητα των κυβερνώντων να ξεχωρίσουν τους πραγματικούς πρόσφυγες απο τους παράνομους οικονομικούς μετανάστες, τους ισλαμιστές απο τους υπολοίπους αρχικά ωστε να μην επαναλαμβάνονται τέτοιες σκηνές που εκθέτουν τη χώρα και παράλληλα καταστρέφουν για πολλοστή φορά τις όποιες υποδομές των hotspots. Στη συνέχεια να επιστρέψουν στην Τουρκία όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για άσυλο.

Η χώρα μας, βαριά χτυπημένη απο τα μνημόνια δεν είναι ούτε διεθνές γραφείο ευρέσεως εργασίας, ούτε γραφείο διανομής κοινωνικών επιδομάτων. Αν έχετε προσέξει, πέρα απο κάτι μισόλογα που αφήνουν απο εδώ και απο εκεί δίνοντας συνεντεύξεις πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβερνητικής παράταξης, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί οτι δεν καλύπτεται το κόστος του προσφυγικού/μεταναστευτικού απο την Ε.Ε. 100% αλλά κατά ένα μόνο ποσοστό, δεν έχουμε μια καθαρή εικόνα για το πόσο κοστίζει στη χώρα αυτή η χρονίζουσα ιστορία. Πόσο κοστίζει ανα υπουργείο, τι περικοπές και που γίνονται για να βρεθούν τα κονδύλια.

Ενα μεγάλο μέρος του κόστους το επωμίζεται ήδη το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τα αποτελέσματα στα χρήματα που λείπουν έστω και για υποτυπώδη συντήρηση στον εξοπλισμό τα βλέπουμε ήδη.

Υπάρχει όμως και ένα πιο σημαντικό πρόβλημα για το οποίο δεν υπάρχει ούτε πρόβλεψη αλλά ούτε και κάποια απάντηση. Τι θα γίνει οταν οι "καλοδεχούμενοι" ισλαμιστές βαρεθούν να χτυπούν με λοστούς τους άπιστους Κούρδους της Συρίας και στοχοποιήσουν τους άπιστους ¨Ελληνες της Ελλάδας. Τι θα γίνει αν ποτέ τους κοπούν τα επιδόματα, αν καταλάβουν οτι είναι εγκλωβισμένοι σε μια χώρα που καταρρέει και έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο hotspot.

Δυστυχώς όπως δείχνουν τα πράγματα ήδη στα hotspots θα ζήσουμε άγριες καταστάσεις στο μέλλον, όλοι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση