GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδικαστέα η βία κατά Μπουτάρη έστω κι αν δήλωνε (βίντεο): ''I don't give a shit if kemal killed or not Greeks or whatever''...

Κώστας Καψής   Κατακριτέα και καταδικαστέα η βιαιοπραγία κατά οποιουδήποτε ανθρώπου. Όταν όμως δημόσια λέει: "Χέστηκα αν ο Κεμάλ ...

Κώστας Καψής 
Κατακριτέα και καταδικαστέα η βιαιοπραγία κατά οποιουδήποτε ανθρώπου.
Όταν όμως δημόσια λέει: "Χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες του Πόντου", (1.500.000 αναφέρεται),δυστυχώς προκάλεσε αυτό και το χειρότερο κι άλλα που...έρχονται.

Μαρία Χατζηκρανιωτη
"Χεστηκα που καθάρισε Έλληνες ο Ατατούρκ", αυτό δεν είναι πληγή στην δημοκρατία ; Επειδή βγήκε κάποιος δήμαρχος ,που ο ρόλος του είναι άλλος ,να διατηρεί την πόλη καθαρή να κάνει κοινωνική πολιτική βοηθώντας τους δημότες, αντί για αυτό κάνει πολιτική του χειριστου είδους ,και μετά δεν θα βρεθούν πέντε θερμόαιμοι να γίνει το θρεμπελο;

Maria Baltatzi
Κι αφού δεν δίνει δεκάρα (για να μην το πω αλλιώς) γιατί πήγε να "τιμήσει" τη γενοκτονία των προγόνων μας; Η γιαγιά μου θα σου τόλεγε αλλιώς: "Ντο σκατόν αράεβε;"

Markos Petridis
“Χέστηκα αν σκότωσε Έλληνες… Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ” ο Γιάννης Μπουτάρης για τη γενοκτονία των Ποντίων

Δημητρης Τσαγκαρης
Δεν χρειάζεται να είσαι «κοινωνιολόγος» για να γνωρίζεις οτι αν αρχίσεις να βρίζεις τους γύρω σου, κάποιος θα «ασχοληθεί» μαζί σου ..
Απλά πράγματα !

George Constantinopoulos
Φαντάσου κ.μπουταρη πως θα ένιωθαν οι Έλληνες όταν έτσι σε μια παραλία τους κυνηγούσαν και τους έσφαζαν οι Τούρκοι κατά χιλιάδες και εσυ ελεγες χεστηκα αν ο κεμαλ εσφαζε ελληνες !
Εσένα τουλάχιστον απλός σε κυνήγησαν και σε κυνήγησαν γιατί βρίζεις τους νεκρούς τους ...άσχημο πράγμα να σε κυνηγά το πλήθος γερό άνθρωπο Ε?

2 σχόλια

  1. Αν ηταν σε μουσουλμανικο κρατος και τα ελεγε -αντιστοιχα- αυτα που ελεγε εδω θα τον ειχαν...ΤΕΜΑΧΙΣΕΙ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι Του ΚΚΕ!

    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ Του στην Ημέρα Μνήμης Της Γενοκτονίας Των Ποντίων ΕΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΕΙ ΝΕΚΡΩΝ!!!



    Φίλοι Του ΚΚΕ!

    Ο Πολιτικός Του Ρόλος Είναι καθαρά ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΝΕΟΤΑΞΗΤΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ! Εσείς Έπρεπε να τα "Πιάνεται" Αυτές ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΜΕΣΩΣ!



    Φίλοι Του ΚΚΕ!

    Η Πολιτική Του Παρουσία στην Ελληνική "Πολιτική Σκηνή" ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ και ούτως κι άλλως ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ!



    Φίλοι Του ΚΚΕ!

    ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ και ΟΧΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!!!
    Η Καζέρτα-Λίβανος-Βάρκιζα (ΚΑ.ΛΙ.ΒΑ.) ΔΕΝ ΜΆΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΟ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!
    Ας ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΑΙ... "Βαιλικότερη ΤΟΥ Βασιλέως!"


    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση