GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Ikos Dassia στην Κέρκυρα άνοιξε τις πύλες του

Τους πρώτους του επισκέπτες υποδέχτηκε χθες το υπερσύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα Ikos Dassia στην Κέρκυρα. Πρόκειται για μία επ...

Τους πρώτους του επισκέπτες υποδέχτηκε χθες το υπερσύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα Ikos Dassia στην Κέρκυρα. Πρόκειται για μία επένδυση 110 εκατ. ευρώ που πραγματοποιήθηκε από την Ikos Resorts στην περιοχή Δασιά, αναβαθμίζοντας το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν του νησιού.

Το Ikos Dassia φέρνει στο δημοφιλές νησί της Κέρκυρας το πολυβραβευμένο μοντέλο διακοπών Infinite Lifestyle των Ikos Resorts, προσφέροντας διακοπές πολυτέλειας all-inclusive, που περιλαμβάνουν εκτός από τη διαμονή σε ένα περιβάλλον υψηλού επιπέδου και ασυναγώνιστες παροχές, όπως ελληνικές και διεθνείς γαστρονομικές επιλογές με υπογραφή βραβευμένων με αστέρια Michelin chef, 8 εστιατόρια, γαστρονομία βασισμένη σε εποχιακά τοπικά προϊόντα, mini bar με επώνυμα προϊόντα, λίστα κρασιών 300 ελληνικών και ευρωπαϊκών ετικετών, επιμελημένη από γνωστούς σομελιέ, 24ωρη υπηρεσία δωματίου και υπερπολυτελή spa με θεραπείες ειδικά σχεδιασμένες από την γνωστή εταιρία ομορφιάς Anne Semonin.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Sani Resort & Ikos Resorts, Σταύρος Ανδρεάδης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε όλοι ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτή τη νέα εξαιρετικής ποιότητας και κορυφαίας αισθητικής ξενοδοχειακή μονάδα, που έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό των Ikos Resorts. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στο δύσκολο αυτό εγχείρημα και θερμές ευχαριστίες στις Αρχές όσο και στους κατοίκους της Κέρκυρας για τη συμπαράστασή τους».

Η νέα πολυτελής μονάδας στη Κέρκυρα έρχεται να προστεθεί στα Ikos Olivia και Ikos Oceania στη Χαλκιδική, τα οποία από τα 3 πρώτα χρόνια λειτουργίας τους κατέκτησαν την 1η και 3η θέση στη κατηγορία «Top All-Inclusive Resorts» στον κόσμο και στα φετινά Travelers’ Choice™ Awards του TripAdvisor, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στο χώρο του παγκόσμιου τουρισμού.

Επενδύσεις 110 εκατ. ευρώ

Με το επενδυτικό πρόγραμμα του ξενοδοχειακού Ομίλου Sani Resort & Ikos Resorts, συνολικού ύψους 110 εκατ. ευρώ, που ολοκληρώθηκε, δύο ιστορικά ξενοδοχεία της Κέρκυρας -τα οποία ο Όμιλος απέκτησε το Νοέμβριο του 2016-, ενώθηκαν σε μια ενιαία τουριστική μονάδα 5 αστέρων, ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και υψηλής αισθητικής. Το συγκρότημα καταλαμβάνει έκταση 90 στρεμμάτων και αποτελείται από 411 πολυτελή δωμάτια, σουίτες και βίλες, εστιατόρια, 650 μ. αμμώδη παραλία, 7 θερμαινόμενες πισίνες, αθλητικές εγκαταστάσεις ενώ απέχει 12 χμ. από το διεθνές αεροδρόμιο και 10 χμ. από το λιμάνι της Κέρκυρας. Το θέρετρο διαθέτει επίσης παιδικούς σταθμούς φύλαξης παιδιών και βρεφών, ενώ προσφέρονται μια σειρά από ευκαιρίες διασκέδασης και αθλητικές δραστηριότητες που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια, όπως ποδόσφαιρο, τένις, θαλάσσιο σκι, καταδύσεις αλλά και πολλά περισσότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ikos Resorts με το πρόγραμμα Dine out, προτείνει στους φιλοξενούμενους της εστιατόρια που βρίσκονται εκτός των ξενοδοχείων της, στα οποία μπορεί κανείς να γνωρίσει και να απολαύσει την τοπική κουζίνα, ενώ μέσα από το πρόγραμμα Local Discovery, προσφέρεται η δυνατότητα περιήγησης στο νησί της Κέρκυρας, με ξεναγήσεις στη φύση του νησιού, τα αξιοθέατα και τα μουσεία του.

Η Ikos Resorts σε όλους τους προορισμούς όπου δραστηριοποιείται δίνει ιδιαίτερη σημασία στο περιβάλλον μέσα από τo πρωτοπόρo πρόγραμμα Ikos Green, ενώ παράλληλα στηρίζει την κοινωνική συνοχή και απασχόληση με τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Πέρα από το να προσθέσει μία ακόμη μονάδα υψηλού επιπέδου στην ελληνική τουριστική αγορά, η συγκεκριμένη επένδυση έρχεται να στηρίξει ουσιαστικά και την τοπική κοινωνία, τόσο κατά τη φάση της κατασκευής, όπου απασχολήθηκαν 1.000 περίπου άτομα, όσο και κατά τη φάση της λειτουργίας της νέας μονάδας, με τον συνολικό αριθμό των εργαζομένων να ξεπερνά ήδη τα 700 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση